/ Sådan finder du placeringer af filer i Word

Sådan finder du placeringer af filer i Word

00_lead_image_path_to_file

Har du åbnet et dokument i Word men glemthvor det er gemt? Det kan være nødvendigt, at du får adgang til andre dokumenter på samme sted eller sikkerhedskopierer dine dokumenter. Der er flere måder at bruge Word til at finde placeringen af ​​en fil.

Der er flere måder at finde placeringen af ​​enWord-fil. Når du først åbner Word (uden at åbne en fil), vises listen "Seneste" på venstre side af skærmbilledet backstage eller start. Stien til hver fil er anført under filnavnet. Hvis du ikke kan se hele stien, skal du flytte musen hen over filnavnet og stien på listen "Seneste". Den fulde sti vises i en popup.

BEMÆRK: Vi brugte Word 2013 til at illustrere denne funktion.

01_path_on_recent_documents_list

Du kan også kopiere stien til en fil. Højreklik på filen på listen "Nylig" og vælg "Kopier sti til udklipsholder" fra pop op-menuen. Den fulde sti til filen kopieres og ser ud som følger, hvis den indsættes et andet sted, f.eks. Notepad:

C: BrugereLoriGoogle DriveHTGArticles Sådan finder du placering af filer i Word 2013.docx

02_selecting_copy_path_to_clipboard

Hvis den fil, du vil finde lokationen til, allerede er åben, er der andre måder at finde filens placering for. Klik på fanen "File".

03_clicking_file_tab

Titlen, der vises øverst på skærmen “Info”, udvindes fra hoveddelen af ​​filnavnet (før udvidelsen). Stien til den aktuelt åbne fil er anført under denne titel.

04_path_on_info_screen

Du kan også kopiere stien fra denne placering ved at venstreklikke på stien (ikke højreklikke) og vælge "Kopier link til udklipsholder" fra pop op-menuen.

Bemærk, at når du kopierer stien fra denne placering, indsættes den forskelligt, når den indsættes andetsteds, f.eks. I Notepad, som vist nedenfor.

file: /// C: UsersLoriGoogle% 20DriveHTGArticlesHow% 20to% 20Find% 20Locations% 20of% 20Files% 20in% 20Word% 202013.docx

"% 20" er Unicode-ækvivalent til et mellemrum, og denne kode indsættes overalt, hvor der er et mellemrum i den kopierede sti.

05_copy_link_on_info_screen

I nederste højre hjørne af “Info”skærmen er muligheden for "Åbn filplacering." Hvis du flytter musen over "Åbn filplacering", vises den fulde sti til den aktuelt åbne fil i en popup.

06_open_file_location_on_info_screen

Ved at klikke på “Åbn filplacering” åbnes et Windows Explorer-vindue direkte til den mappe, der indeholder filen.

07_file_location_opened_in_explorer

Tidligere i denne artikel nævnte vi at findeplacering af en fil ved hjælp af listen "Seneste", når du åbner Word (uden at åbne en fil). Du kan også få adgang til en liste med nyligt åbne dokumenter ved at klikke på "Åbn" på listen over elementer i venstre side af backstage, eller startskærmen.

08_clicking_open

På højre side af skærmen "Åbn" er en listeaf "Seneste dokumenter." Stien for hver fil vises under filnavnet og kan kopieres ved at højreklikke på filnavnet eller stien for en fil og vælge "Kopier sti til udklipsholder" fra popup-menuen.

09_recent_documents_on_open_screen

Endelig kan du også bruge kommandoen "Gem som" til at finde stien til den aktuelt åbne fil. Klik på "Gem som" på skærmbilledet backstage på listen over poster til venstre.

10_clicking_save_as

Klik på "Computer" på skærmen "Gem som".

11_clicking_computer

Under "Computer" i højre side af skærmbilledet backstage skal du enten vælge "Aktuel mappe", en mappe under "Seneste mapper" eller klikke på "Gennemse" -knappen i bunden af ​​listen.

12_clicking_browse

Stien til placeringen af ​​det aktuelt åbnefilen vises i adresselinjen øverst i dialogboksen “Gem som”. Klik på i adresselinjen for at se den fulde sti. Den fulde sti vises og fremhæves, så du kan kopiere stien, hvis det ønskes.

13_path_on_save_as_dialog

Hvis du ikke ønsker at gemme filen på dette tidspunkt, skal du klikke på "Annuller" for at lukke dialogboksen. Ellers skal du klikke på "Gem" for at gemme filen og lukke dialogboksen.