/ / Sådan opsættes Belkin WeMo-switch

Sådan konfigureres Belkin WeMo-switch

IMG_2565_stomped

Belkin WeMo-switch kan gøre næsten ethvert almindeligt apparat til et smart apparat. Bare tilslut det, og kontroller det hvor som helst. Sådan konfigureres det.

Mens du kan få smarte lys som Philips Hue,de kan være temmelig dyre, især med startpakken til en pris på $ 199, men hvis du har lamper, du ønsker, kan du tænde og slukke eksternt, at få et smart stikkontakt er den næste bedste mulighed. Det er lidt billigere end et helt sæt Wi-Fi-pærer, med Belkin WeMo-switch pris til under $ 40.

Hvis du har en Belkin WeMo-switch (eller en WeMo Insight-switch), er det sådan, hvordan du opsætter den og får den i gang på kort tid.

Start med at tilslutte din WeMo Switch til en stikkontakt. Den lille LED-lampe øverst blinker blå, men begynder at skifte mellem blå og rød, når den er klar til at blive konfigureret.

IMG_2566_stomped

Dernæst downloadede WeMo-appen fra iTunes App Store eller Google Play Store, afhængigt af hvilken enhed du har.

IMG_2547_stomped

Åbn appen, og tryk på "Kom godt i gang" i bunden (eller "Lad os komme i gang" på Android).

IMG_2548_stomped

Tryk på “WeMo switch / Insight”.

IMG_2549_stomped

Efter dette skal du afslutte appen og åbne appen "Indstillinger" på din Android- eller iOS-enhed.

IMG_2555_1_stomped

Tryk på “Wi-Fi”.

IMG_2555_stomped

Opret forbindelse til WeMo Switch's Wi-Fi-netværk ved at vælge det. Der vil ikke være en adgangskode til at indtaste, og den vil automatisk oprette forbindelse.

IMG_2556_stomped

Gå derefter tilbage til WeMo-appen, og den begynder automatisk at oprette WeMo-switch.

IMG_2558_stomped

På næste side kan du give kontakten et brugerdefineret navn, hvis du vil, men alle standarder er fine som de er. Tryk på "Fortsæt" i bunden.

IMG_2559_stomped

Nu skal du oprette forbindelse tilbage til dit hjem Wi-Fi-netværk, så vælg dit hjemmes Wi-Fi fra listen.

IMG_2560_stomped

Indtast adgangskoden til din Wi-Fi, og tryk så på "Deltag" i nederste højre hjørne af tastaturet (eller Enter-tasten på Android).

IMG_2561_stomped

Din WeMo-switch vises nu på listen på appens hovedside, og du kan begynde at kontrollere til kontakten lige fra flagermus.

IMG_2562_stomped

Du får sandsynligvis en pop-up, der siger, at der er enfirmwareopdatering tilgængelig, så gå videre og tryk på “Ja”, når den vises. Processen kan tage et par minutter, men den vender tilbage til hovedskærmen, og kontakten begynder at arbejde igen.

IMG_2563_stomped

Husk, at uanset hvad du tilslutter WeMoSwitch bliver nødt til at have en fysisk tænd / sluk-kontakt i stedet for bare en tænd / sluk-knap, ellers fungerer den ikke med WeMo-switch. Du vil altid lade den tændes til enhver tid for at sikre, at du kan slå den til og fra med WeMo-appen, når du vil.