/ / Sådan konfigureres TP-Link Wi-Fi Smart Plug

Sådan konfigureres TP-Link Wi-Fi Smart Plug

TP-Links Wi-Fi Smart Plug er en ret populærmulighed for dem, der ønsker at tænde lamper og fans fra deres telefoner, især da de regelmæssigt sælges og endda var en del af Amazons Echo-tilbud i løbet af ferien. Sådan konfigureres det.

RELATEREDE: Ikke alle apparater fungerer med smarte stikkontakter. Her er hvordan man ved det

Hvis du har købt et smart stik i det nyestetidligere og bare ønsket den billigste mulighed fra et velrenommeret brand, er det sandsynligt, at du har købt denne TP-Link-model eller dens multipakke. Du kan få fat i en for omkring $ 15- $ 20, når den er til salg, men hvis du købte en Amazon Echo i løbet af ferien, havde du mulighed for at sætte en på din ordre for kun $ 5.

For at starte installationsprocessen skal du først downloade Kasa-appen på din iPhone eller Android-enhed. Dette er TP-Links officielle app til dets smarthome-enheder.

Efter installationen skal du åbne appen og trykke på linket "Opret konto" i nederste venstre hjørne af skærmen.

Skriv din e-mail-adresse, opret en adgangskode, og tryk derefter på knappen "Opret konto".

Du skal bekræfte din e-mail-adresse tilBlive ved. Åbn din e-mail-indbakke, vælg den e-mail, du har modtaget, og klik derefter på det bekræftelseslink, det indeholder. Når det er gjort, kan du vende tilbage til Kasa-appen og derefter trykke på knappen "Fortsæt".

Dernæst kan du vælge, om du villad appen få adgang til din placering. Dette giver dig mulighed for at indstille en tidsplan for det smart plug baseret på solopgang og solnedgang. Hvis du ikke behøver at gøre det, er der ingen grund til at dele din placering.

Derefter føres du til hovedskærmen. For at indstille dit smart plug skal du trykke på “+” knappen i øverste højre hjørne af skærmen.

Rul gennem listen, og vælg den enhed, du opretter. I dette tilfælde vælger vi “Smart Plug”.

Sæt nu smartstikket i en stikkontakt og ventfor det at starte op - det skulle tage kun et par sekunder. Wi-Fi-logoet lyser orange og blinker derefter til sidst mellem orange og grønt. Når du ser dette, skal du trykke to gange på knappen "Næste" i appen.

Nu skal du få adgang til Wi-Fi-indstillingerne for din telefon og tilslutte din telefon til TP-Link Smart Plug's Wi-Fi. Når det er gjort, kan du vende tilbage til Kasa-appen.

Du går nu videre til at navngive smart plug. Indtast hvad du vil, og tryk derefter på knappen "Næste".

Vælg et ikon, du vil bruge til at identificereenhed i appen. Dette er virkelig ikke så vigtigt, men det er lidt sjovt. Du kan endda vælge et foto fra din kamerarulle til en bestemt påmindelse om den enhed, du kontrollerer. Vælg dit ikon (eller foto), og tryk derefter på knappen "Næste".

Dernæst skal enheden slutte sig til dit Wi-Fi-hjemnetværk. Skriv adgangskoden til dit netværk, og tryk derefter på knappen "Næste". Hvis du vil bruge et andet Wi-Fi-netværk, end det Kasa først trækker, skal du trykke på linket "Jeg vil gerne bruge et andet netværk" nederst på skærmen.

Når der er oprettet forbindelse til dit netværk, skal enheden hente den seneste firmwareopdatering fra Internettet. Tryk på knappen "Opdater nu".

Giv det et par minutter, før opdateringen installeres. I løbet af denne tid tændes og slukkes muligvis smartstikket automatisk.

Når opdateringen er afsluttet, skal du trykke på knappen "Udført".

Tryk på "Udført" igen.

Dit smart plug vises nu på hovedskærmen i Kasa-appen, og du kan trykke på tænd / sluk-knappen til enhedens højre for at tænde og slukke den.

Tryk på det smarte stik åbner for flere oplysninger om dets brug.

Ved at trykke på “Total Runtime” -tallet får du flere oplysninger om, hvor længe stikket har været tændt, sammen med 7-dages og 30-dages samlede gennemsnit og gennemsnit.

RELATEREDE: Forskellen mellem Belkins WeMo-switch og WeMo Insight-switch

TP-Link Smart Plug giver grundlæggende runtimeoplysninger, der er temmelig i tråd med hvad andre smarte stik tilbyder. Desværre er informationerne ikke så detaljerede som dem, der leveres af Belkin's WeMo Insight (som faktisk kan estimere energiomkostningerne), men de er bestemt bedre end intet. Plus Kasa-appen er virkelig nem at bruge.