/ / Sådan opretter du en liste over tastaturgenveje, der er tilgængelige i Word 2013

Sådan opretter du en liste over tastaturgenveje, der er tilgængelige i Word 2013

00_lead_image_listcommands

Hvis du foretrækker at bruge tastaturet i stedet for musen til at udføre opgaver i Windows og applikationer, har vi et praktisk tip, der giver dig mulighed for at få en liste over de tilgængelige tastaturgenveje i Word.

En metode til at gøre dette er at udskrive (enten på papir eller til en PDF-fil) en liste over nøgleopgaver for det aktuelt aktive dokument og skabelon. For at generere denne liste skal du klikke på fanen "Fil".

01_clicking_file_tab

Klik på “Udskriv” på skærmbilledet bagfra, i listen over indstillinger til venstre.

02_clicking_print

Klik på det første på skærmbilledet "Udskriv"rulleliste under "Indstillinger." Det er sandsynligvis mærket med den første tilgængelige indstilling ("Udskriv alle sider"), medmindre du har valgt en anden mulighed, mens Word har været åbent.

03_clicking_print_what_drop_down

Rul ned under afsnittet "Dokumentinfo" i popup-menuen, og vælg "Tastildelinger."

04_clicking_key_assignments

Vælg en printer fra rullelisten “Printer”, eller vælg en PDF-printer, f.eks. Foxit Reader PDF-printer, hvis du vil udskrive til en PDF-fil.

05_selecting_printer

Klik på "Udskriv" for at udskrive din liste over nøgletildelinger.

06_clicking_print

Hvis du valgte at udskrive til en PDF-fil, skal du indtaste et navn på filen og vælge en placering for filen. Klik på “Gem”.

BEMÆRK: Denne metode genererer kun nøgleopgaver, der er blevet tildelt fra deres standardindstillinger i det aktuelle dokument og skabelon.

07_saving_pdf_file

For en mere omfattende liste, der inkluderer al den standardtastetildeling, der er oprettet af Word, skal du køre en indbygget makro, der er tilgængelig i Word.

For at få adgang til makroerne skal du trykke på “Ctrl + F8”. I "Makroer" -dialogboksen skal du vælge "Ordkommandoer" på rullelisten "Makroer i".

08_selecting_word_commands

En lang liste med indbyggede makroer vises. Rul ned, vælg makroen "ListCommands", og klik på "Kør."

09_running_listcommands

Dialogboksen "Listekommandoer" vises. Vælg, om du vil generere en liste over alle "Aktuelle tastaturindstillinger" eller en liste med "Alle Word-kommandoer." Bemærk, at hvis du vælger "Alle Word-kommandoer", kan det være en meget lang liste. Vores liste over alle ordkommandoer var 76 sider.

En ny Word-fil genereres, der indeholder listenaf Word-tastaturkommandoer, sorteret alfabetisk, som afbildet i begyndelsen af ​​denne artikel. Du kan gemme denne Word-fil, så du altid har en praktisk liste med Word-tastaturkommandoer.

10_listcommands_dialog_box

Hvis du har nogle tilføjelser installeret i Word, duvil måske genstarte Word uden tilføjelse af tilføjelsesprogrammer. Tilføjelser kan påvirke de genveje, der er tilgængelige i Word. Hvis du vil indlæse Word uden tilføjelse af tilføjelsesprogrammer, skal du trykke på “Windows-tast + X” og vælge “Kommandoprompt” i PowerUser- eller Win + X-menuen.

11_opening_command_prompt

Vi har brug for stien til den eksekverbare fil tilWord, så åbn et Windows Explorer-vindue og naviger til placeringen af ​​de Office-eksekverbare filer (normalt stien angivet på billedet herunder). Klik på sti-linjen i Windows Stifinder for at vælge den aktuelle sti, og tryk på “Ctrl + C” for at kopiere den.

12_getting_path_to_word

Gå tilbage til vinduet "Kommandoprompt", og skriv et dobbelt citat med åbning. Højreklik derefter på den promptlinje og vælg “Indsæt” i popup-menuen.

BEMÆRK: Vi skal placere tilbud omkring den fulde sti med den eksekverbare, fordi der er mellemrum i stien.

13_selecting_paste

Stien, du kopierede, indsættes med det samme efter åbningsbudet. Afslut indtastningen af ​​kommandoen ved at skrive følgende og tryk derefter på "Enter" for at udføre kommandoen.

winword.exe ”/ a

BEMÆRK: Der er et mellemrum mellem citatet og det skråstreg i linjen ovenfor.

Word åbnes uden tilføjelser tilføjet. Følg ovenstående trin for at køre ListCommand-makroen og generere en liste over Word-nøgletildelinger igen.

14_running_word_with_no_addins

Du behøver ikke at holde "Kommandoprompten"vindue åbent, mens Word kører. For at lukke vinduet, mens Word stadig kører, skal du klikke på “X” -knappen i øverste højre hjørne af vinduet. Hvis du lader vinduet "Kommandoprompt" stå åbent, indtil du afslutter Word, returneres du til prompten i vinduet "Kommandoprompt", når Word lukkes.

BEMÆRK: Hvis prompten er tilgængelig, kan du også skrive “exit” (uden anførselstegn) og trykke på “Enter” for at lukke vinduet.

15_closing_command_prompt

Hvis du har problemer med en genvejstast,der kan være en konflikt. Den samme genvejstast kan bruges til to eller flere formål. Når der er en konflikt, følger Word et sæt regler for at bestemme, hvilken kommando der skal bruges med den pågældende genvej. Følgende prioritet følges:

  1. Genveje defineret i selve dokumentet
  2. Genveje defineret i skabelonen, der er knyttet til dokumentet
  3. Genveje defineret i skabelonen Normal
  4. Genveje defineret i yderligere globale skabeloner i alfabetisk rækkefølge
  5. Genveje defineret i tilføjelsesprogrammer i alfabetisk rækkefølge
  6. Standardgenveje defineret i Word

Hvis du f.eks. Vil "Ctrl + Shift + F" tilåbne en bestemt mappe inde fra ethvert Word-dokument, skal du tildele den tastaturgenvej til en makro, der findes enten i den normale skabelon eller en global skabelon og ikke i et specifikt dokument eller skabelon, der er knyttet til et dokument.

Globale genvejstaster, der er tildelt i Windows-operativsystemet, har også forrang for alle genveje, der er tildelt af ethvert program, inklusive Word.