/ / Sådan tvinges det mørke Quick Settings-tema i Android Oreo

Sådan tvinges det mørke Quick Settings-tema i Android Oreo

Android Oreo (8.1) anvender enten et lys eller mørkt tema automatisk i menuen Hurtige indstillinger afhængigt af dit tapet. Hvis du i stedet ønsker et specifikt tapet og et tema, er der en nem måde at tvinge det til.

Dette er alt takket være en ny app ved navn LWP +. Det er hovedsageligt et brugerdefineret levende tapet, der "narrer" Android til at tro, at tapetet er uanset hvilken farve du har angivet i appen, mens du bruger det tapet, du faktisk ser oven på det. Det er en ret strålende løsning. Du kan bruge et mørkt tema med et lyst tapet eller et lyst tema med et mørkt tapet. Strømmen er tilbage i dine hænder.

Gå videre og giv LWP + en installation, så løber vi gennem, hvordan du bruger det. Det er ret simpelt.

Når den er installeret, skal du starte LWP + op. Appen er virkelig kun en skærm. Du skal først anvende det som tapet, hvilket du kan gøre ved at tænde for "Indstil som aktuelt levende tapet" øverst. Dette åbner dialogboksen "Sæt tapet" med bare en solid sort skærm - tryk på knappen "Sæt tapet" øverst til højre for at gøre det til dit tapet. Du kan derefter vælge at anvende det på både startskærmbilledet og låseskærme, eller bare på startskærmen. Valget er op til dig.

Når du har indstillet dette valg, er du tilbage påhoved app side. Tryk på knappen "Vælg baggrundsbillede", og vælg derefter det billede, du faktisk vil se som tapet. Denne del kan være lidt forvirrende. Indstil først portrætbeskæringen, og tryk derefter på beskærelsesknappen øverst til højre. Dernæst skal du indstille liggende afgrøde og derefter trykke på den afgrøde knap igen. Det billede, du vælger, anvendes derefter oven på den sorte baggrund.

Da appen bruger en sort baggrund som standard,dette skulle tvinge det sorte systemtema startende nu. Hvis du vil ændre dette, kan du bruge knappen "Vælg baggrundsfarve". Hvis du foretrækker det lysere systemtema, skal du blot vælge en lys farve her.

Derfra skal alt fungere smukt. Hvis det ikke gør det, skal du ikke stresse. Der er også en "Brug brugerdefinerede farver", der skal tilsidesætte systemtemaet fuldstændigt. Slå denne indstilling til, og indstil derefter alt til sort. Udført og færdig.

Nu kan du bruge det tapet, du ønsker og dit foretrukne systemtema. Fantastisk.

Venstre: Før LWP +; Højre: Efter LWP +