/ / Ron Paul Toolbar Installation

Installation af Ron Paul Toolbar

For alle endda halvkendte med internettet jegJeg er sikker på, at du er opmærksom på Ron Paul Revolution. Hans navn er i øjeblikket det nr. 1 googlede emne lige nu. Præsidentkampagnen for Ron Paul har dybest set overtaget YouTube, og hans støtte har fået hæderlige positioner på populære sociale netværkssider som Facebook, MySpace og Twitter. Selvom dette ikke er et politisk websted, troede jeg, at jeg ville dele et par teknologirelaterede spørgsmål, der vedrører Ron Paul-kampagnen.

Først vil jeg gerne være opmærksom på RonPaul Toolbar. Dette er en tilføjelse til IE eller Firefox. Hver gang du bruger værktøjslinjen går en del af pengene til din yndlings Ron Paul-indsats. For de nøjagtige detaljer ville jeg tjekke på deres hjemmeside. I dette eksempel installerer jeg IE-versionen, der fungerer i både XP og Vista.

Efter at have downloadet den eksekverbare fil på 2,47 MB ​​skal du bare dobbeltklikke for at starte. Accepter licensaftalen og accepter standardstien til installationen. Installationen er ret ligetil.

1

Jeg vil anbefale forsigtighed på denne skærm påinstallere og fjerne markeringen af ​​de to felter, ellers ændrer det dig IE-standard-søgeudbyder. Jeg er heller ikke fan af at dele “anonyme” oplysninger med noget program.

2

Når installationen er installeret, starter IE automatisk ogdu vil se baren. Når advarsel først er, når du foretager en søgning i RP-værktøjslinjen, er motoren Yahoo, men hvis du er cool med det og vil have flere penge til at gå til kampagnen, er det ikke så slemt.

3

Den anden coole ting, der er inkluderet, er en nem måde at få adgang til Ron Paul Radio via en mini-medieafspiller… Du kan også tilføje uanset streamingmedie, Podcast eller MP3-fil, du vælger.

4

5

For mere information om Ron Paul kan du tjekke min videoblog!