/ / Har du virkelig brug for antivirus til dit Smart TV?

Har du virkelig brug for antivirus til dit Smart TV?

Samsung QLED TV

Samsung siger, at du skal køre en virusscanningpå dit Samsung smart TV “hvert par uger.” Virksomheden føjede for nylig McAfee-antivirus til sine tv'er. Men har du virkelig brug for manuelt at køre en antivirusscanning - på dit tv ?!

Nej, ikke kør antivirusscanninger på dit tv

Samsung understøtter antivirus-tweet

Lad os komme til det: Nej, vi anbefaler ikke at køre en antivirusscanning på dit smart TV.

Hvis Samsung mener, at du skal køre manueltantivirus scanner på sine smarte tv'er for at forblive sikre, det er et godt argument for ikke at købe et Samsung TV. Eller, hvis du har et Samsung TV, er det et godt argument for at afbryde dit Samsung TV fra Wi-Fi og bruge en streamingenhed som en Roku, Apple TV, Fire TV eller Chromecast.

Hvis Samsung ønsker at integrere baggrundantimalware-scanning for at markere en boks på en funktionsliste og få sine kunder til at føle sig bedre, det er fint. Men at bede folk manuelt scanne efter malware på deres tv'er er bare absurd - og hvis de er nødt til det, har Samsung gjort noget meget galt.

Den officielle Samsung Support Twitter-konto harsiden slettet sin tweet, men den er stadig tilgængelig på Internetarkivet - og virksomhedens QLED-tv'er har stadig også indbygget antivirus-software. Antivirusscanningen er tilgængelig fra menuen> Generelt> Systemadministrator> Smart sikkerhed.

RELATEREDE: Undgå at smadre med smart-tv-software, brug en streaming-stick eller en set-top-boks i stedet

Men kan dit tv få malware?

Det er muligt, at smarte tv'er kan kompromitteres, men det vil sandsynligvis være et resultat af et angreb på nul dage, som antivirus-software ikke vil fange.

Som al Internet of Thingsenheder — Internetforbundne enheder, der ofte ikke understøttes længe nok med sikkerhedsrettelser - dit tv's “smarte” software kan i sidste ende ende gamle, upåagtede og åbne til angreb.

Hvis du kører et gammelt smart TV - måske medgammel, ikke-sendt Android TV-software - det kan være et problem. Men vi anbefaler, at du springer over antivirus-softwaren - du kan ikke engang bruge antivirus-software på de fleste tv'er!

Frakobl blot tv'et fra din Wi-Fi og brug aRoku eller lignende streamingenhed i stedet. Hvis dit tv ikke er tilsluttet internettet, er det fint. Og streamingenheder som disse understøttes fortsat med opdateringer af sikkerhed og funktion længe efter, at din tv-producent har glemt dit tv.

Når alt kommer til alt, hvornår var sidste gang du hørte om antivirus-software til en Roku?