/ / Sådan søger du i alle streamingtjenester efter en film eller et tv-show

Sådan søger du i alle streamingtjenester efter en film eller et tv-show

Er det tv-show, du vil se på Netflix, Hulu, Amazon Prime eller HBO? Og hvilken service har den bedste pris for en digital filmudlejning? Nedenstående løsninger besvarer disse spørgsmål på et øjeblik.

Søg fra dit tv's streamingbox

Alle de store moderne tv-streamingbokse, inklusiveenhederne Roku, Apple TV, Fire TV og Android TV — har indbyggede søgefunktioner. De søger på flere apps på samme tid, og du kan indtaste navnet på et show eller en film ved hjælp af din fjernbetjening eller tale det højt med din stemme.

  • Roku: Brug søgefunktionen hjemme i din Rokuskærm for at søge efter navnet på en film eller et tv-show. Du kan også trykke på stemmeknappen på din fjernbetjening og tale navnet på en film eller et tv-show for at søge efter det. Din Roku viser dig, hvor filmen eller tv-serien er tilgængelig på tværs af flere tjenester, og du kan vælge en mulighed for at begynde at se den hurtigt. Roku giver dig også mulighed for at søge efter en skuespiller eller instruktørens navn.
  • Apple TV: Apple TV fungerer ligesom Roku her. Du kan enten bruge Search-appen på din Apple TV eller bede Siri om navnet på en film eller et tv-show. Med Siri kan du også søge efter genre, skuespiller og andre detaljer.
  • Ild TV: Amazons Fire TV giver dig også mulighed for at søge efter film og tv-shows, enten med søgefunktionen eller via Alexa. Hvis en film eller et tv-show er tilgængeligt på flere tjenester, kan du se en "Flere måder at se på" -muligheden, der viser dig andre tjenester, der tilbyder den samme film eller tv-show.
  • Android TV: Googles Android TV giver dig også mulighed for at søge inden forapps. Bare brug søgefeltet på startskærmen, eller tryk på mikrofonknappen på din fjernbetjening og spørg Google Assistant om den film eller tv-serie, du vil se. Det søger på flere streamingplatforme.

Hver af ovennævnte streamingbokse er forskellige,og nogle bokse søger muligvis flere eller forskellige kilder end andre. Det kan være en god idé at prøve en anden søgning, hvis du ikke kan finde det, du leder efter.

Brug et websted på din computer eller en app på din telefon

Flere websteder og applikationer lader dig søgetil navnet på et tv-show eller en film og viser dig nøjagtigt, hvor det medie er tilgængeligt til streaming online. De vil endda vise dig, hvor det er inkluderet gratis med et abonnement, og hvor det er tilgængeligt til leje eller køb, så du kan sammenligne priser.

Dette er især praktisk, hvis du bruger enstreaming platform, der ikke tilbyder denne integrerede søgning - som en PlayStation 4, Xbox One, Chromecast eller smart TV - eller hvis du ser film og tv-shows på din telefon, tablet eller computer.

Vi kan godt lide Just Watch. Det søger mere end fyrre legitime streamingtjenester, herunder Netflix, Hulu, Amazon Prime, HBO, YouTube og iTunes. I modsætning til nogle andre indstillinger er den også tilgængelig for andre lande - ikke kun USA.

Gå til hjemmesiden, søg efter en film eller et tvvis, og du kan se nøjagtigt, hvor det er tilgængeligt. Det er meget hurtigere end at søge i flere forskellige tjenester og sammenligne prisen. Hvis du søger efter et tv-show, kan du endda se på individuelle sæsoner eller episoder for at se, hvor de er tilgængelige.

Just Watch er også tilgængelig som en gratis app til iPhone, iPad og Android. Du kan installere appen på din telefon og hurtigt søge på tværs af alle de store platforme.

Vi har prøvet andre lignende websteder i fortiden, herunder kan jeg streame det ?. Men det ser ud til, at Just Watch leverer den bedste og mest opdaterede søgning på tværs af de mest tjenester lige nu.

Men i en knivspids kan du endda bruge Google. Søg efter "se" efterfulgt af navnet på et tv-show eller en film, og du vil ofte se anbefalinger fra officielle steder, hvor du kan se det online. Men Just Watch søger på flere tjenester efter flere tv-shows og film, så det er en bedre mulighed end Google.

Billedkredit: Syafiq Adnan / Shutterstock.com, Roku