/ / Din Amazon-ønskeliste er som standard offentlig. Sådan gør du det privat

Din Amazon-ønskeliste er som standard offentlig. Sådan gør du det privat

Amazons lister er nyttige til at holde styr påalle de mange måder, du har brug for for at give Jeff Bezos dine penge. Som standard er din grundlæggende ønskeliste imidlertid offentlig, og enhver med din e-mail-adresse kan slå den op. Det virker som noget værd at rette på. Sådan ændres personlige indstillinger på din ønskeliste.

Faktisk er du måske ikke klar over dette, men du har deten hel Amazon.com-profilside (ligesom en Facebook-side, men til shopping), som enhver kan se, komplet med alle dine lister og registre. Du har to muligheder: Du kan gøre bestemte ønskelister private (så ingen kan se dem), og / eller du kan gøre din profil privat - så du kan stadig sende din ønskeliste til folk, men de kan ikke se den på din profilside.

Sådan gør du dine ønskelister private

For at ændre dine Amazon-indstillinger for ønskeliste skal du åbne Amazon på nettet, holde markøren over Konto & lister og klikke på Wish List.

Klik på “Listeindstillinger” i denne øverste højre hjørne på denne side.

Ved siden af ​​din Ønskeliste (eller en liste, du vil redigere), skal du klikke på rullemenuen under Privatliv og klik på Privat. Du kan også vælge Delt, hvis du kun vil dele listen med bestemte personer.

Amazon går ikke ud af sin måde at fortælle digat din standardønskeliste er offentlig. Du kan bruge Find en liste eller et registerværktøj til at søge efter nogens konto via e-mail-adresse og se de lister, de ikke har skjult. Det er ikke svært at begynde at tilføje varer til din ønskeliste uden at indse, at dine venner eller kontakter kan slå op, hvad du handler efter, så det er sandsynligvis en god ide at gøre det privat.

Sådan skjules alt fra din profil

Hvis du har ønskelister, du vil holde offentligt, men skjule fra din profil, kan du også gøre det. Besøg din profil ved at holde musepekeren over “Konto & lister” på Amazon.com og klikke på “Din konto”.

Klik på "Profil" under Indstillinger for bestilling og shopping. Du kan gå direkte til din profil ved at klikke på dette link.

For at se, hvad offentligheden kan se, skal du klikke på linket "Se hvad andre ser" øverst på siden.

Hvis du vil redigere dine privatlivsindstillinger, skal du klikke på "Rediger din profil".

Du kan ændre dit offentlige navn og andre oplysninger som din e-mail-adresse, besættelse, websted, placering, bio og sociale medier her.

Klik på "Rediger indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger" øverst på siden for at redigere dine personlige indstillinger.

For at skjule alt fra din profil skal du markere afkrydsningsfeltet "Skjul all aktivitet på din profil" og derefter klikke på "Gem".

Mens folk ikke kan se disse lister fra dinprofil, kan de stadig bruge siden Find en liste eller et register til at søge efter ønskelister, bryllupsregistre eller babyregistre tilknyttet din e-mail-adresse eller navn.