/ Sådan ændres Google Assistant til at skrive i stedet for en stemme som standard

Sådan ændres Google Assistant til at skrive i stedet for Voice som standard

Google Assistant er designet til at være ensamtale stemmeassistent, men nogle gange er det ikke socialt acceptabelt at tale med din telefon. Hvis du hellere vil indtaste dine anmodninger til Assistant, kan du gøre det som standard i stedet.

Mens du bruger din stemme til at tale med GoogleAssistent er praktisk i nogle tilfælde, det kommer med ulemper. Hvis du lytter til musik på din telefon, afbryder assistenten den, hver gang du prøver at søge, når den tænder for mikrofonen. Google begynder også at registrere dig med det samme, selvom du beslutter at skrive din søgning i stedet.

Ændring af din standardindtastningsmetode til tekst giver dig stadig muligheden for at søge med din stemme med et ekstra tryk (eller ved at sige ”Ok Google”), men det gør det ikke antage at du vil tale med din telefon hver gang. For at gøre det skal du åbne Google Assistant på din telefon (skal køre Marshmallow eller højere) ved at holde knappen Hjem nede. Tryk på det runde, blå ikon øverst til højre på det kort, der dukker op.

I øverste højre hjørne af skærmen skal du trykke på menuikonet med tre knapper og derefter vælge Indstillinger.

Rul ned på listen, og find din telefon under Enheder, og tryk på den.

Nederst på skærmen skal du trykke på “Foretrukket input.”

Vælg Tastatur i det vindue, der dukker op.

Fra nu af, når du aktiverer Google Assistant, ser du en skærm der ligner denne.

Irriterende, at assistenten ikke åbnes automatisktastaturet, men tryk på tekstfeltet, så vises det lige op. Alternativt, hvis du gerne vil bruge en stemmekommando, skal du trykke på mikrofonen til højre på skærmen. Alle dine søgninger og stemmekommandoer fungerer stadig som normalt, men du behøver ikke at afbryde din musik eller starte optagelse, før du er klar.

Derudover påvirker dette ikke Assistent, hvornårdu påkalder det ved hjælp af "Ok Google". Du kan stadig udstede håndfri stemmekommandoer ved at sige "Ok Google"; Assistent er kun standard for tekst, hvis du holder på Hjem-knappen for at aktivere den.