/ / Hvordan man opretter en virtuel Dash-knap til næsten alt hvad Amazon sælger

Sådan opretter du en virtuel Dash-knap til næsten alt hvad Amazon sælger

Amazon Dash-knapper er en hurtig og nem måde at gøre det pårækkefølgen af ​​produkter, som du ofte bruger, men de findes kun for bestemte mærker og produkter. Den gode nyhed er dog, at hvis du er et Prime-medlem, kan du drage fordel af virtuelle Dash-knapper og hurtigt ombestille næsten alt, hvad Amazon sælger med Prime.

RELATEREDE: Sådan konfigureres en Amazon Dash-knap

Tænk på en virtuel Dash-knap som Amazons ordresystem med 1 klik, men i stedet for at skulle søge og finde varen først, har du en genvej til det lige på Amazon-webstedet eller i Amazon-appen.

Du kan få adgang til dine virtuelle Dash-knapper og oprette nye fra appen på din telefon eller gennem Amazons websted på din computer.

Fra Amazon-appen

Start med at åbne Amazon-appen på din telefon og rulle ned, indtil afsnittet "Dine knapper" vises. Tryk på “Vis XX flere Dash-knapper”.

Alle dine Dash-knapper vises herliste, både fysisk og virtuel. Du kan også bemærke, at der er nogle virtuelle Dash-knapper, der automatisk blev tilføjet af Amazon baseret på dine tidligere hyppige køb af et specifikt produkt.

Lad os først slette de automatisk oprettede virtuelle Dash-knapper, vi ikke ønsker. For at gøre dette, start med at tappe på produktlogoet, og tryk så på “Slet din Dash-knap”.

Lad os derefter oprette en ny virtuel Dash-knap. Gå tilbage til hovedskærmen på Amazon-appen og tryk på søgefeltet øverst.

Søg efter ethvert produkt, du vil oprette en Dash-knap til - det betyder ikke noget, om der er en fysisk Dash-knap til det eller ej.

Find det på listen over søgeresultater, og sørg for, at det er Prime-kvalificeret (Prime-logoet vises under prisen).

Når elementfortegnelsen åbnes, skal du rulle ned og trykke på "Føj til dine Dash-knapper", og en Dash-knap oprettes automatisk.

Gå tilbage til din liste over Dash-knapper, så ser du din nye Dash-knap er klar til at gå.

Du kan også give Dash-knappen en brugerdefineret etiket ved at trykke på dens logo og vælge “Label Your Dash Button”.

Tryk på "Gem", og etiketten vises på Dash-knappen.

Derfra kan du bare trykke på den hvide cirkel, ligesom på en fysisk Dash-knap, når du har brug for at ombestille noget.

Fra Amazon-webstedet

Start med at besøge Amazon-startsiden, og til højre ser du en masse Dash-knapper.

Klik på "Se alt" for at se alle dine Dash-knapper, hvis du har mere end det, der vises på startsiden.

Alle dine Dash-knapper vises herliste, både fysisk og virtuel. Du kan også bemærke, at der er nogle virtuelle Dash-knapper, der automatisk blev tilføjet af Amazon baseret på dine tidligere hyppige køb af et specifikt produkt. Lad os først slette de automatisk oprettede virtuelle Dash-knapper, vi ikke ønsker. Klik på produktlogoet for en stregknap, du vil slette.

Klik derefter på "Slet din Dash-knap".

Lad os derefter oprette en ny virtuel Dashknap. Gå tilbage til Amazon-startsiden og søg efter et produkt, du vil oprette en Dash-knap til. Find det på listen over søgeresultater, og sørg for, at det er Prime-kvalificeret (Prime-logoet vises under prisen).

Klik på den for at åbne fortegnelsen. Fra højre, klik derefter på "Føj til dine Dash-knapper", og en Dash-knap oprettes automatisk.

Knappen skifter til “Se dine Dash-knapper”, så klik på den igen.

Du kan se din nye Dash-knap er klar til at gå.

Du kan også give Dash-knappen en brugerdefineret etiket ved at klikke på dens logo og vælge “Label Your Dash Button”.

Tryk på "Gem", og etiketten vises på Dash-knappen.

Derfra kan du gøre det lige fra Amazon-startsiden uden at skulle søge efter varen, når du har brug for at ombestille noget.