/ / Sådan blinker du dine farvetoner, når din Alexa-timer slukker

Sådan blinker du dine farvetoner, når din Alexa-timer slukker

Alexa's hands-free timere er en af ​​de bedstegrunde til at eje et Echo (eller en Amazon Tap), men det ville være rart, hvis disse timere også gav dig en visuel indikator. Sådan indstilles dine Philips Hue-lamper til at blinke, når din timer slukker.

RELATEREDE: Sådan automatiseres dine foretrukne apps med IFTTT

Til dette vil vi bruge en kaldet tjenesteIFTTT (hvis dette er det). Hvis du ikke har brugt IFTTT før, kan du se vores guide til at komme i gang for at få oplysninger om, hvordan du opretter en konto og tilslutter apps. Så kom tilbage hit for at oprette den nødvendige opskrift.

For at gøre dette skal du aktivere Philips Hueog Amazon Alexa kanaler i IFTTT. Vi demonstrerer på Philips Hue-lysene, men du kan muligvis oprette en lignende opskrift på andre smarte lys såsom Belkin WeMo eller LIFX. For nemheds skyld har vi allerede oprettet en applet ved hjælp af Philips Hue-lys her, eller du kan følge trinnene herunder for at gøre det til dig selv.

For at komme i gang skal du gå til IFTTTs hjemmeside og logge på. Klik derefter på dit profilbillede.

Klik derefter på "Ny applet."

Klik på ordet “dette” fremhævet i blåt.

Søg efter “Amazon Alexa” på listen, hvis du ikke allerede ser det, og klik på det.

Vælg "Din timer går på listen over triggereslukket. ”Dette håndterer nedtællingstimere, såsom" indstil en timer i 30 minutter. "Du kan også bruge" Din alarm slukker "til, når du vil bruge en alarm på et bestemt tidspunkt som" indstille en alarm til kl. 20:30 .”

Klik derefter på ordet “det”, der er fremhævet med blåt.

Find eller søg efter "Philips Hue" (eller dit foretrukne smarte lys, hvis du tilpasser denne applet) på listen, og klik på den.

I listen over triggere skal du søge efter “Blinklys ”og klik på det. Bemærk: LIFX-kanalen har også en blink handling, men Wemo Lighting gør det ikke. Hvis du tilpasser denne applet til WeMo, er du muligvis nødt til at erstatte en lysere eller dæmpe handling i stedet for et blink.

Klik på rullemenuen, og vælg hvilke lysvil du gerne blinke, når din timer slukker. Du kan også vælge at lade alle dine tilsluttede lys blinke, hvis du har en tendens til at vandre mellem værelser, når du bruger dine timere.

Til sidst skal du give din applet et navn, rulle derefter ned og klikke på Udfør.

Fra dette tidspunkt skal lysene blinkenår din Alexa timer slukker. IFTTT's responstid er normalt meget hurtig, så du skal se lysene blinke omtrent samme tid som timeren slukker. Husk dog, at der med en tredjepartstjeneste og flere enheder som denne, der altid er en lille chance for, at farvetoner ikke reagerer med det samme. Hvis du bruger en timer til at holde styr på noget vigtigt, f.eks. Mad i ovnen, kan du stadig holde øje med Alexa eller uret uanset.