/ / Sådan oprettes tilpassede tastaturgenveje til udvidelser i Google Chrome

Sådan oprettes tilpassede tastaturgenveje til udvidelser i Google Chrome

krom-tastatur-genveje

Geeks elsker tastaturgenveje - de er oftehurtigere end at klikke på alt med musen. Vi har tidligere dækket Chrome og andre browsere understøtter mange tastaturgenveje, og Chrome giver dig mulighed for at tildele dine egne tastaturgenveje til udvidelser, du har installeret.

En Google-medarbejder tilbød tidligere en “GenvejManager ”-udvidelse, der gjorde det muligt for dig at indstille dine egne tilpassede tastaturgenveje til browserhandlinger, men den er blevet fjernet fra Chrome Web Store. Det ser ud til, at Google fjernede denne funktion i Chrome 53.

RELATEREDE: 47 Tastaturgenveje, der fungerer i alle webbrowsere

Google Chrome tillader dig dog at tildelebrugerdefinerede tastaturgenveje til de udvidelser, du har installeret. Du kan gøre dette fra din Chrome-udvidelsesside. Klik på menuknappen, og vælg Flere værktøjer> Udvidelser for at åbne den.

Rul ned på udvidelsessiden, og klik på linket "Tastaturgenveje" nederst til højre på siden.

Klik inde i boksen ved siden af ​​en udvidelse, og tryk på en tastkombination for at oprette din tastaturgenvej. Klik på “x” -knappen i boksen, hvis du ikke ønsker nogen tastaturgenvej, der er tildelt handlingen.

Når du tildeler en tastaturgenvej til “AktivérUdvidelsen ”, kan du trykke på tastekombinationen i Chrome, og Chrome udfører den samme handling, der opstår, når du klikker på udvidelsens ikon på Chrome's værktøjslinje.

Nogle udvidelser tilbyder yderligere handlinger ud over“Aktivér udvidelsen”. F.eks. Giver Google Play Musik-app dig mulighed for at indstille dine medietaster til handlinger som "Næste spor", "Afspil / pause", "Forrige spor" og "Stop afspilning". Du kan indstille tilpassede tastaturgenveje til de enkelte handlinger, og du kan endda vælge, om tastaturgenveje kun fungerer "I Chrome" eller er "Globale" og arbejde, uanset hvilket programvindue der er fokuseret på din computer.

Hvis du bruger tastaturgenvejen til at aktivereen udvidelse, kan du endda skjule udvidelsens ikon (ved at højreklikke på den og vælge "Skjul i Chrome-menu") for at frigøre noget plads på Chromes værktøjslinje.

Billedkredit: mikeropologi / Flickr