/ / Hvorfor slukker min smarte termostat fortsat til at slukke for AC?

Hvorfor slukker min smarte termostat fortsat til at slukke for AC?

IMG_1619_stomped

Hvis du for nylig har installeret en smart termostat ogopdaget, at det tilfældigt slukker for aircondition eller varme, det er sandsynligvis ikke brudt. Det bruger bare en "smart" funktion, der ærligt talt ikke er meget smart.

De fleste smarte termostater har en funktion, der automatisk kan slå sig selv ned, mens du er væk hjemmefra, hvilket sparer dig penge på din energiregning uden indsats fra din side.

Denne funktion kan, afhængigt af din termostatmodel, brug to forskellige udløsere til at bestemme, om du er hjemme: bevægelsesføleren på selve termostatenheden og GPS'en på din telefon (f.eks. geofencing).

IMG_1645_stomped

På Nest-termostaten kaldes disse funktionerAuto-Away og Home / Away Assist. Førstnævnte bruger kun Nest Thermostat's bevægelsessensor til at bestemme, om nogen er hjemme eller ikke, mens Home / Away Assist bruger en kombination af bevægelsessensor og din telefons GPS. Hvis du kun har Auto-Away aktiveret, bruger Nest kun bevægelsessensoren til at bestemme, om du er hjemme eller ikke, og det kan medføre nogle problemer, hvis dit Nest mener, at du ikke er hjemme, når du faktisk er.

RELATEREDE: Rede vs. Ecobee3 vs. Honeywell Lyric: Hvilken smart termostat skal du købe?

Hvis du er hjemme, men du bruger det meste af din tidi et rum, hvor din smarte termostat ikke er placeret, efter et stykke tid vil termostaten tænke, at du ikke er hjemme, og vil automatisk slå sig ned, indtil den registrerer bevægelse. Så hvis du nogensinde tilbringer meget tid i et andet rum og bemærker, at airco ikke sparker ind, når det skal, er det sandsynligvis fordi du ikke har gået forbi din termostat på et stykke tid, og det tror, ​​at du er ikke hjemme.

IMG_2572_stomped

Det er bestemt frustrerende, men der er enet par ting, du kan gøre for at løse dette. Først kan du aktivere din termostats geofencing-funktion, så din smarte termostat bruger din telefons GPS til at se, om du er hjemme eller ikke. Alternativt kan du bare deaktivere alle automatiske vækfunktioner og manuelt ændre temperaturen, når du forlader, og når du kommer hjem. (I tilfælde af reden betyder det, at auto-væk slukkes) og Hjemmeside / ude-hjælp - husk, de skal adskille funktioner.) Det er mindre ideelt, men der er bestemt nogle brugere, der foretrækker mindst nogle manuel kontrol over deres smarte termostat, selvom den kan gøre alt for dig.

RELATEREDE: Sådan automatiseres dine foretrukne apps med IFTTT

For at aktivere geofencing på Nest-termostaten, duskal du blot aktivere Home / Away Assist for at termostaten kan bruge din telefons GPS til at bestemme, hvor du er. På Ecobee3 kan du bruge geofencing gennem en IFTTT-opskrift.

For at slå alle bevægelsessensfunktioner fra på reden, skal du bare slukke for Auto-Away og Home / Away Assist i indstillingerne. Sluk for Smart Home / Away på indstillingerne på Ecobee3.


Uanset hvad du beslutter at gøre, ved du i det mindste nuhvad den sandsynlige årsag er, når din termostat beslutter at tage en lang pause, selv når du er hjemme. Selvfølgelig er det også en god ide ikke at udelukke en mulig HVAC-fiasko, hvis din termostat ikke opvarmer eller afkøler dit hus til den optimale temperatur.