/ / Sådan sendes din Amazon Echo Shopping List til din e-mail

Sådan sendes din Amazon Echo Shopping List til din e-mail

IMG_2351_stomped

Hvis du har brugt Amazon Echo til at føje ting til din købmandsliste, er du sådan, hvordan du sender den liste til din e-mail, når du endelig er klar til at shoppe.

Alexa-appen gemmer din indkøbsliste, så hvornårdu åbner appen og vælger "Shopping & huskelister" i sidemenuen, får du en liste over alt, hvad du har tilføjet. Hvis du dog hellere ikke vil stole på Alexa-appen til en tekstbaseret version af din købmandsliste (den er alligevel ikke så stor), kan du bruge en service kaldet IFTTT til at sende denne liste til din e-mail (eller endda Evernote eller en anden service, som IFTTT understøtter).

Hvis du ikke har brugt IFTTT før, kan du se vores guide til at komme i gang for at få oplysninger om, hvordan du opretter en konto og tilslutter apps. Så kom tilbage hit for at oprette den nødvendige opskrift.

For nemheds skyld har vi allerede oprettet enopskrift i sin helhed og indlejret den her - så hvis du allerede er velbevandret i IFTTT, skal du blot klikke på knappen "Tilføj" nedenfor. Du skal tilslutte Alexa-kanalen såvel som E-mail-kanalen, hvis de ikke allerede er det.

IFTTT-opskrift: Send din Amazon Echo Shopping-liste til din e-mail forbinder amazon-alexa til e-mail

Hvis du vil tilpasse opskriften (som du vilvil sandsynligvis gøre, hvis du vil bruge noget andet end e-mail, så her har vi oprettet det. Start med at gå til IFTTTs hjemmeside, og klik på "Mine opskrifter" øverst på siden.

IFTTT-7_stomped

Klik derefter på "Opret en opskrift".

IFTTT-8_stomped

Klik på “dette” fremhævet i blåt.

IFTTT-9_stomped

Skriv "Alexa" i søgefeltet, eller find det i rutenettet for produkter og tjenester nedenfor (det skal alligevel være øverst). Klik på det, når du finder det.

Screen_Shot_2016-04-22_at_3_58_35_PM_stomped

Vælg derefter "Spørg, hvad der er på din indkøbsliste" fra udvalget af tilgængelige triggere.

Screen_Shot_2016-04-22_at_3_59_03_PM_stomped

Klik på “Create Trigger”.

Skærmbillede 2016-04-22 kl. 3.59.40 PM_stomped

Klik derefter på “det”, der er fremhævet i blåt for at konfigurere handlingen, der sker, hver gang triggeren tændes.

Skærmbillede 2016-04-22 kl. 3.59.59 PM_stomped

Skriv "E-mail" i søgefeltet, eller find det i rutenettet for produkter og tjenester nedenfor. Klik på det, når du finder det.

Screen_Shot_2016-04-22_at_4_00_33_PM_stomped

For at forbinde e-mail-kanalen skal du indtaste din e-mail-adresse og indtaste den pinkode, der vil blive sendt til dig fra IFTTT.

Skærmbillede 2016-04-22 kl. 4.01.22 PM_stomped

Når du har tilsluttet kanalen og fortsat, skal du klikke på "Send mig en e-mail".

Skærmbillede 2016-04-22 kl. 4.02.53 PM_stomped

På den næste side kan du redigere e-mailemnetlinje for at sige alt hvad du ønsker, og du kan også redigere e-mails krop. Imidlertid skal “{{GanzList}}” forblive i kroppen, fordi dette er den kode, der viser din købmandsliste. Når du er færdig, skal du klikke på "Opret handling".

Skærmbillede 2016-04-22 kl. 4.03.14 PM_stomped

Giv opskriften et brugerdefineret navn, hvis du vil, og klik derefter på "Opret opskrift".

Skærmbillede 2016-04-22 kl. 4.06.06 PM_stomped

Din opskrift er nu klar til at gå, så når du vilspørg Alexa, hvad der er på din indkøbsliste, så modtager du det i din e-mail. Igen kan du også få det sendt til en række andre tjenester, som IFTTT understøtter, som Evernote, Day One, iOS Reminder og mere.