/ / Sådan ryddes din browseshistorik i Google Chrome

Sådan ryddes din browseshistorik i Google Chrome

Hvis du bruger Googles Chrome-browser, og det er sandsynligvis, at du gør det, kan det være en god idé at slette din browseshistorik fra tid til anden. Det er altid en god ide at gøre dette af hensyn til privatlivets fred.

Næsten hver browser, fra Mozilla Firefox tilSafari og Microsoft Edge holder en historie om, hvor du går på Internettet. Det meste af tiden er disse steder, hvad du ville forvente, at de skulle være, men nogle gange ender du måske et sted, du ikke forventede at være, og som sådan måske ikke have det i din historie. Andre gange ønsker du måske bare at rydde alt ud og starte nyt.

RELATEREDE: Sådan ryddes Safari's browserhistorik og cookies på OS X

Uanset hvad anbefaler vi at rydde din browsinghistorien i det mindste fra tid til anden. Det er bare god vane at komme ind i og kunne potentielt redde dig fra en vis forlegenhed, hvis en anden har brug for at bruge din computer lidt.

Den nemmeste måde at få adgang til din browserhistoriker at bruge tastaturgenvejen Ctrl + H på Windows eller Kommando + Y på en Mac. I begge browsere kan du også klikke på de tre linjer i øverste højre hjørne og vælge "Historik> Historie" i den resulterende menu.

Din historie kan være lang og omfattende. Det bliver bestilt efter dato, så du kan rejse tilbage i tiden for at se, hvor du har været.

Øverst på historiens side er der to knapper. Hvis du vil fjerne et eller flere websteder, kan du vælge hver enkelt side fra sletning og derefter klikke på knappen "Fjern valgte elementer".

Ellers skal du klikke på "Ryd browsingdata ..."knappen og en anden menu vises. Her har du nu muligheder for, hvad du fjerner og fra hvor længe tilbage. I dette tilfælde fjerner vi kun vores browserhistorik fra ”tidens begyndelse”, men vi kan også slette vores historie fra den sidste time, dag, uge ​​eller fire uger.

Når de er fjernet, fjernes dine browserdata, og alle spor, hvor du har været, slettes. Du vil bemærke, at ofte besøgte websteder også slettes på den nye faneblad.

At rydde Chrome's historie er en vane, du gerne vil bruge med jævne mellemrum. Husk, at du ikke behøver at rydde alt, du kan bare rydde nogle ting.

Ikke desto mindre er det en smule viden, der vilgå langt i retning af at hjælpe din med at bevare en følelse af privatliv. Nej, du har måske ikke noget at skjule, eller mere præcist, intet at skamme sig over. Men du kan besøge links, der direkte påvirker din jobsikkerhed eller afsløre, hvem du har bankkonti med.

Således rydder du din historie, i det mindste før diglåne din computer til et andet familiemedlem eller en ven, er en måde at komme ind i vanen på, så vær ikke sky med det. Næste gang nogen beder om at bruge din bærbare computer til hurtigt at se noget op, skal du sørge for at undskylde dig selv i et minut og rydde din historie, og du vil sandsynligvis være glad for, at du gjorde det.