/ / Føj et søgefelt til rullelisten med faneblad i Firefox

Føj et søgefelt til rullelisten med faneblad i Firefox

Har du en masse faner åbne, uanset hvilket tidspunkt på dagen det er, og finder sortering gennem fanebladet frustrerende? Derefter får du kontrol igen med udvidelsen Liste alle faner Menu til Firefox.

Før

Hvis du har et stort antal faner åbne ved hjælp af "Tab List Menu" kan begynde at blive lidt akavet.

list-alle-tabs-menu-01

Du kan bruge musens midterste knap til at rulle gennem listen eller den lille pileknap i bunden, men der skal være en bedre måde at håndtere dette på.

list-alle-tabs-menu-02

Efter

Når du har installeret udvidelsen, vil du bemærke to forskelle i "Tab List Menu". Der vil være et søgefelt tilgængeligt og en dejlig rullebjælke til de virkelig lange lister.

list-alle-tabs-menu-03

Et nærmere kig på søgefeltet og opsætningen af ​​rullebjælken ...

list-alle-tabs-menu-04

Afhængig af din stil kan du bruge rullebjælken til at kigge efter en bestemt side eller indtaste et søgeudtryk og se listen blive ekstremt håndterbar.

list-alle-tabs-menu-05

Et nærmere kig på vores meget kortere liste efter at have udført en søgning. Absolut ikke svært at finde, hvad vi søgte overhovedet.

list-alle-tabs-menu-06

Konklusion

Hvis du er en person, der har masser af faner åbne på en gang i løbet af dagen, kan menuudvidelsen List Alle faner muligvis være det perfekte værktøj til at hjælpe dig med at sortere og styre disse faner.

Links

Download listen Alle faner-menuudvidelse (Mozilla-tilføjelser)