/ / Opret et bibliotek med klippet tekst til onlineformularer i Firefox

Opret et bibliotek med klippet tekst til onlineformularer i Firefox

Hader du at skulle skrive den samme e-mailunderskrift, standardbrev eller anden tekst igen og igen hver dag? Se, hvor nemt det er at oprette et “klik og gå” -bibliotek med tekstklip med udklippet til Firefox.

Brug af udklip

Til vores test fandt vi den nemmeste måde at komme påstartede med Clippings var at "komponere" en ny e-mail. I højre-klik på "Tekstområde" for at få adgang til din "Kontekstmenu", gå til "Udklip" og vælg "Organiser udklip".

udklip-01

Begge “Clippings Manager Window” og et engangs “Message Window” vises begge.

udklip-02

Når du har lukket "Meddelelsesvinduet", kan du sætte dig ind i at oprette dit nye tekstklipbibliotek. Klik på “Ny klipning” for at starte dit første tekstklip.

udklip-03

Du kan se vores første her med et brugerdefineret navnog et "standard / standard-udfyld-blanke bogstav". Når du har afsluttet dit nye tekstklip, kan du knytte en "genvejstast" til den, oprette en "ny mappe" til den eller "Flyt / kopier" den til en tidligere oprettet mappe. Du kan finjustere organisationen af ​​dine tekstklip så meget som du vil her (ekstremt rart).

udklip-04

Vi ønskede at teste vores nye tekstklip ud, så vi endnu en gang højreklikkede på tekstområdet, gik til “Udklip”, og der var vores nye tekstklip klar til at gå.

udklip-05

Ved at klikke på vores nye tekstklips navn indsættes hele teksten automatisk i tekstområdet. Dette er den slags "genvejsgodhed", der kan redde dig fra en masse frustration på daglig basis.

udklip-06

Okay, så hvad nu hvis du lige er kommet frem til enperfekt smule tekst, mens du skriver en e-mail (f.eks. et nyt standardbrev eller e-postsignatur)? Det er meget simpelt at tilføje det til dit tekstklippebibliotek ... fremhæv / vælg den passende tekst, højreklik, gå til “Udklip” og vælg “Ny fra markering…”.

udklip-07

Du vil se et nyt popup-vindue vises ligesomden her vist. "Beskrivelse Område" vil have den tekst, der var indeholdt i den første linje i den tekst, du fremhævede / valgte. Du kan nemt omdøbe den, så den bedst passer til dine personlige behov og foretage ændringer i sidste øjeblik til selve hovedteksten. Hvis du har etableret et mappesystem, kan du også angive, hvor du vil have det placeret, og tildele en "Genvejstast", hvis det ønskes. Når du er færdig, skal du klikke på “OK” for at tilføje tekstklippet til dit bibliotek.

udklip-08

Højreklik på vores e-mail viser vores nye tekstklip, der er klar til brug, hvis det er nødvendigt.

udklip-09

Meget fint…

udklip-10

Er du nysgerrig efter "Clippings Manager Window", efter at vi tilføjede det andet tekstklip? Her er det med den seneste tilføjelse automatisk fremhævet / valgt i venstre kolonne.

udklip-11

Konklusion

Hvis du har en masse "gentagne tekst" -tastning at gøre i løbet af dagen, anbefaler vi bestemt denne udvidelse. Efter et par dage vil du undre dig over, hvordan du nogensinde har formået uden det.

Links

Download Clippings-udvidelsen (Mozilla-tilføjelser)

Download udklipsudvidelsen (udvidelseshjemmeside)