/ / Nyd en ren startside med ny faneblad

Nyd en ren startside med ny faneblad

Leder du efter en ren udseende startside eller en ny faneblad til din browser uden al det rod? Så er ny faneblad bare det, du leder efter.

Opsætning

Når du installerer udvidelsen, er der ingenmuligheder for dig at skulle bekymre dig om. Her kan du se standardudseende, første gang Ny faneside vises. Layoutet er pænt og rent udseende med et område til dine foretrukne webstedslink, en Google-søgefelt og hurtig adgang til privat browsertilstand (meget fint!). Klik på “Ny faneindstillinger” for at komme i gang.

ny-fane-side-01

Dette er, hvad du vil se, når du klikker på “NyFanen Indstillinger ”. Du vil være i stand til at tilføje de websteder, du ønsker, til din favoritliste. Når du har udfyldt oplysningerne om et websted, skal du blot klikke på "Tilføj websted" for at åbne et nyt tomt.

ny-fane-side-02

Som du kan se, har vi opbygget en dejlig liste overyndlingswebsteder. Hvis du inkluderer et websted, men derefter beslutter, at du ikke vil have det på listen, skal du klikke på “Slet” i slutningen af ​​den række. Når du er færdig med at tilføje websteder til din liste, skal du klikke på "Gem indstillinger" for at blive returneret til hovedsiden.

ny-fane-side-03

Og efter lidt tweaking ...

Efter at have tilføjet flere af vores foretrukne websteder, er det her, hvordan vores nye fanesideopsætning så ud. Dejlig og mager (fantastisk!). Læg mærke til adressen til Ny faneside ... så let at tilføje som et startside i din browser.

ny-fane-side-04

Konklusion

Hvis du kan lide ideen om en mager og ligetil startside til din browser, er dette en udvidelse, som du bestemt bør prøve.

Links

Download den nye fanebladforlængelse (Mozilla-tilføjelser)