/ / Erstat Internet Explorer 'Accelerators' med SmarterFox

Erstat Internet Explorer 'Accelerators' med SmarterFox

Hvis du har været nødt til at bruge Internet Explorer 8, gør du dethar bemærket et par ting. Det bliver meget nemmere at bruge på grund af det voksende antal ligheder med Firefox, og det bruger en smart funktion kaldet "Accelerator" til at prøve at give den et ben over sin hovedkonkurrent.

SmarterFox tilføjer den samme funktionalitet som IE Accelerator til alles favoritbrowser.

Installer udvidelsen ved at klikke på Tilføj til Firefox.

sshot-90

Så følg blot anvisningerne.

sshot-91

Når dette er afsluttet, skal du genstarte din browser. Så vil du hente tekst på skærmen og fremhæve den for at se forskellen.

sshot-105

Bemærk de ekstra knapper. Du får et par muligheder for søgemaskiner, men desværre er det ikke åbent. Alligevel er muligheden for at søge sætninger så let utroligt nyttig, da programmet automatisk åbner hver sætning i en ny fane. For at tilføje eller fjerne knapper skal du gå til Værktøjer, SmarterFox.

sshot-102

Klik på fanen Pop-up-boble, og tilføj eller fjern søgemaskiner ved at markere / fjerne markeringen af ​​felterne.

sshot-101

Du har sandsynligvis også bemærket fanen qLauncher. Skift din qLauncher-genvej til noget anvendeligt.

sshot-111

Klik nu på OK, og indtast derefter i din genvej. Umiddelbart føres du til denne menu, hvor du kan søge.

sshot-94

Her kan du enten indtaste dit søgeord iGoogle, i hvilket tilfælde du vil blive præsenteret for en liste over indstillinger, eller bare vælge et websted, du vil navigere til. Det er lidt som en hurtig genvej. Disse åbnes også i nye faner.

sshot-95

En ting, der mangler fra SmarterFox, ermuligheden for at søge kort fra Popup Bubble. Hvor IE giver brugeren mulighed for at søge i en adresse og endda se en øjeblikkelig miniature fra LiveSearch Maps, mangler SmarterFox dette helt. Forhåbentlig i tiden fremover bliver muligheden for at søge på Google Maps på samme måde tilgængelig. Indtil da vil de ekstra funktioner i SmarterFox dog være tilstrækkelige for den ivrige Firefox-bruger.

Download og installer SmarterFox