/ / Sådan skifter eller startes apps fra MacBook Pro-berøringslinjen

Sådan skifter eller startes apps fra MacBook Pro-berøringslinjen

Apple satte en berøringsskærm på MacBook Pro, mentilbyder ikke nogen måde at starte eller skifte apps fra det på. Seriøst, Apple? Det virker som et tilsyn, men heldigvis er et par udviklere steget op for at tilbyde denne funktion.

To vigtigste applikationer tilbyder touch bar app switching og lancering: TouchSwitcher og Rocket. Begge er overbevisende på deres egen måde, men vi kan godt lide TouchSwitcher som udgangspunkt. Her er det i aktion:

Det er enkelt nok, men der er en flok funktionalitet skjult lige under overfladen. Lad os dykke ind.

Kommando + fane til berøringslinjen

TouchSwitcher tilføjer, når det lanceres, en knap på din kontrolstrimmel.

Tryk på denne knap, og appstyringssegmentet på berøringslinjen viser dig alle de aktuelt åbne applikationer.

Tryk på et vilkårligt ikon for at skifte til dette program. Det er enkelt, men det fungerer udelukkende i berøringslinjen.

Men der er mere! Du kan holde dine ændringstaster nede for at lukke eller skjule apps.

  • Holde Flytte og tryk på et appikon for at skjule den app.
  • Holde Mulighed og tryk på og appikonet til Afslut den app.

Du kan holde tasten nede og trykke på en masse apps for hurtigt at skjule eller lukke ting, jeg bulk. Helt ærligt er denne applikation værd at installere for dette alene.

Du kan også holde Kontrollere og tryk for at se en liste over indstillinger for appen.

Her kan du skjule eller forlade applikationen, eller du kan ramme Star-ikonet for at føje en given app til din favoritliste.

Hvor ender favorittene? Til højre for dine aktuelt åbne apps, skønt du skal skubbe listen over til venstre for at afsløre dem.

Dette gør grundlæggende TouchSwitcher til en dockudskiftning: du kan fastgøre dine foretrukne applikationer her og gøre alt, hvad din app starter fra touchbjælken. Hvorvidt du vil have det, er op til dig.

Ikonet forsvandt! Hvad sker der?

Der er én fejl: TouchSwitcher-ikonet forsvinder, hvis du spiller musik i iTunes eller et medie, der genkendes af berøringslinjen. Det skyldes, at systemet kun tilbyder et ekstra sted på kontrolstrimlen, som medieforbruget tager imod og rammer TouchSwitcher.

Én løsning: tryk på medieknappen, som vil udvide mediekontrollerne, men også afsløre TouchSwitcher-ikonet igen.

Dette får dig til TouchSwitcher i et par tapper. Hvis det er for langsomt for dig, henter tastaturgenvejen Option + 9 dine applikationer.

Konfiguration af TouchSwitcher

Du kan ændre denne tastaturgenvej og et par andre ting ved at klikke på tandhjulsikonet til venstre for dine applikationer. Dette åbner indstillingsvinduet.

Her kan du ændre tastaturgenvejen, der udløser appen, samt om TouchSwitcher starter, når din Mac gør det.

Skift, hvordan berøringslinjen opfører sig for specifikke applikationer

Vi viste dig, hvordan du tilpasser din MacBookberøringslinje, hvilket forklarer, at du valgfrit kan deaktivere berøringslinjens kontrolstrimmel eller appkontrolafsnit. Dette er en systemomfattende indstilling, men TouchSwitcher giver dig mulighed for at tilføje indstillinger per app. For eksempel: Hvis du vil se den udvidede kontrolstrimmel, mens du spiller et fuldskærmsspil, kan du gøre det.

Du kan også valgfrit konfigurere dette til at visesde fulde F1, F2 osv. taster, mens et bestemt program er åbent. Dette gør berøringslinjen meget mere nyttig i applikationer, der ikke understøtter den, og det er ærligt værd at installere TouchSwitcher for at få adgang til denne funktion alene.

Raket: Et overbevisende alternativ

Vi nævnte før, at raket er en overbevisendealternativ til TouchSwitcher, og den kan tilpasses mere. Raket kan kun startes med kommandoen + `tastaturgenvej. Som standard viser Rocket dig dine aktuelt åbne applikationer med indstillinger til at vise dine Dock-applikationer eller en række tilpassede mapper.

Men du kan konfigurere, hvad der vises, når Rocket lanceres, hvis du vil.

Raket er en solid mulighed, især hvis du vilhurtig adgang til bestemte mapper, men vi foretrækker TouchSwitcher samlet set på grund af dens skærmknap og brug af modificeringstasterne til bulk skjul og skift. Brug det, der fungerer bedst for dig.