/ / Sådan justeres lysstyrken på din Nintendo-switch

Sådan justeres lysstyrken på din Nintendo-switch

At være i stand til at tage switch med dig er en afkonsolens bedste funktioner. Den bærbare skærms funktion til automatisk lysstyrke overlader dog lidt at ønske. Heldigvis er der en lettere måde at justere skærmens lysstyrke på.

Når du bruger din switch i håndholdt tilstand,du kan få adgang til en hurtigindstillingsmenu, der giver dig mulighed for at sætte konsollen i dvale, aktivere flytilstand og - mest hjælpsom - justere lysstyrken. Denne lysbilledsmenu viser ikke lysstyrken, når den er tilsluttet tv'et, da du ved, du kan ikke se switchens skærm derefter. Du kan dog stadig bruge denne menu til at sætte konsollen i dvale.

For at trække hurtigindstillingsmenuen op, skal du længe trykke på knappen Hjem. En slide-out menu vises over dit spil med en skyder, du kan bruge til at justere lysstyrkeniveauet.

Du kan også deaktivere automatisk lysstyrke her. Teknisk set er auto-lysstyrken mere en dynamisk lysstyrkejustering. Du kan bruge skyderen til at indstille et niveau, der føles behageligt for dig, og auto-lysstyrke vil forsøge at holde det på et niveau, der føles omtrent det samme, selv når omgivelseslyset ændres.

Alternativt kan du deaktivere koblingen for automatisk lysstyrke, hvorefter skærmens lysstyrke aldrig ændres, og du kan bare justere den manuelt.