/ / Sådan justeres lydstyrken på dit Apple Watch

Sådan justeres lydstyrken på dit Apple Watch

Mens vi elsker, hvordan Apple Watch parkerer nyttige meddelelser lige på vores håndled, kan det være en støjende lille cricket. Heldigvis er det let at stille Apple Watch, hvis du ved, hvor du skal kigge efter.

Justering af lydstyrken fra dit ur

RELATEREDE: Sådan tystes, administreres og skjules meddelelser på dit Apple Watch

Der er to måder at håndtere et støjende Apple påSe direkte fra selve uret. Den første måde er at tæppe det, hvilket er den teknik, vi fremhævede i vores tidligere Apple Watch-tutorial, Sådan tystes, administreres og skjules meddelelser på dit Apple Watch.

Hvis du har brug for at stille din Apple Watch stille, eller du bare vil stille den midlertidigt stille, mens du er på et møde, er det meget praktisk at gøre det via menusystemet Glances.

Fra urets ansigt skal du bare skubbe op for at få adgang tilMenuer med blik og over for at vælge Status-blik. Der kan du trykke på klokkeikonet for straks at dæmpe dit ur, som det ses nedenfor. Du kan dog ikke justere de faktiske lydstyrkeniveauer her.

Den anden måde er mere kornet og involverer engå ind i menuen Indstillinger på Apple Watch. For at komme dertil skal du klikke på den digitale krone på siden af ​​Apple Watch for at få adgang til applikationsmenuen, vælge Indstillinger (det gearformede ikon) og derefter rulle ned til menuindgangen for “Sound & Haptics”.

Der i menuen Sound & Haptics, set ovenfor, kan du ikke kun slå uret til, ligesom du gjorde med genvejen Glances, men du kan også justere lydstyrken til et behageligt niveau.

Justering af lydstyrken fra din telefon

Hvis du ønsker at foretage justeringen fra dinringer du så let fra My Watch-applikationen. Dette gøres for at åbne My Watch-applikationen på den parrede iPhone og derefter rulle ned og vælge, ligesom på Apple Watch, indgangen til “Sound & Haptics”.

I menuen Sound & Haptics kan du justerelydstyrken, som du kan på Apple Watch. Den store forskel her er, at takket være skærmstørrelserne er skyderen på iPhone radikalt større og tilbyder lidt mere en fin touch, når det gælder det nøjagtige valg af det lydniveau, du ønsker.

Du kan også sætte uret i "Stille tilstand" fra telefonapplikationen, perfekt til de tidspunkter, hvor dit ur er, for eksempel, begravet i din bagage og chimning væk.


Har du et presserende spørgsmål om din Apple Watch eller andet udstyr? Skyd os en e-mail på ask@howtogeek.com, så gør vi vores bedste for at besvare den.