/ / Hvordan får Siri til at reagere på din stemme (uden at trykke på noget)

Sådan får du Siri til at reagere på din stemme (uden at trykke på noget)

Som standard svarer Siri kun, når du trykker på og holder Hjem-knappen på din iPad eller iPhone nede. Du kan dog konfigurere Siri til at svare, når du siger "Hey Siri."

Siri er nyttig som middel til at gøre mange ting. Hun er beregnet til at være noget af en digital personlig assistent og kan som sådan gøre meget mere end blot at slå ting op på Internettet. Hun kan tage notater, indstille alarmer, foretage opkald, håndtere retninger osv.

Brug af Siri tager ikke lang tid at finde ud af, men atbehersker hende helt, skal du bruge lidt tid på at lære alle de ting, hun kan gøre. For at hjælpe med at gøre dette lettere og en smule mere naturlig følelse kan du slå hendes håndfri stemmeaktivering til. (Bemærk: Hvis du har en iPhone 6 eller ældre, skal du have din telefon tilsluttet for at "Hey Siri" skal fungere. IPhone 6'erne og senere har ikke denne begrænsning, og du kan påkalde "Hey Siri" på når som helst.)

RELATEREDE: Lær hvordan du bruger Siri, den praktiske iPhone-assistent

At have “Hey Siri” er imidlertid en god måde at gøre det påinteragere med din enhed og kan sammenlignes med Android's "Ok Google" såvel som Microsofts kommende "Hey Cortana" søgefunktion i Windows 10 (denne er allerede tilgængelig for Windows Phone-brugere).

Aktivering af "Hey Siri"

“Hey Siri” er ikke aktiveret lige ud af boksen. Du skal først tænde den under indstillingerne. For at gøre dette skal du låse din iPad eller iPhone op og åbne "Indstillinger". Tryk på kategorien "Generelt" og tryk derefter på "Siri.

Siri har ikke mange muligheder at tackle. Først og fremmest er der en mulighed for at slå hende helt fra, og derefter nedenfor er “Allow‘ Hey Siri ’” skift.

Så længe vi pirker rundt i Sirisindstillinger, se på de andre resterende indstillinger. Du kan ændre Siri fra en hun til en han ved hjælp af indstillingen “Stemmekøn”. Der er også en mulighed for at konfigurere "Stemmefeedback" fra "Altid" til "Kun håndfri."

Du sidder ikke fast ved kun at bruge en identitet med Siri. Ved at trykke på knappen “Min info” kan du tildele, hvem Siri taler til fra dine kontakter.

Siri er også en alvorlig polyglot. Hvis du trykker på knappen "Sprog", ser du et bredt og omfattende udvalg af forskellige sprog, ofte i flere varianter.

Som vi sagde, er aktivering af “Hey Siri” en fantastisk måde at interagere med din iOS-enhed på uden at skulle kigge rundt, hente den og trykke på hjemmeknappen.