/ / Sådan konverteres en PDF-fil til et redigerbart tekstdokument

Sådan konverteres en PDF-fil til et redigerbart tekstdokument

Adobes PDF-standard er praktisk, hver gang du har brug for at distribuere nogle oplysninger og være sikker på, at de er set på samme måde af alle modtagere. Men PDF-filer er også berygtet svært at redigere.

Medmindre du har betalt for Adobe Acrobat (det fuldeversion, ikke kun læseren), skal du kigge efter et specifikt værktøj til at redigere teksten til PDF-filer. Mange af disse findes på forskellige platforme, men til en nem og gratis metode, der fungerer på tværs af alle slags desktops og mobile enheder, kan du bruge Google Docs.

Hvis du har din PDF-fil klar, skal du åbne drevet.google.com i enhver browser og log ind med din Google-konto. Det er muligt at gennemgå denne proces på en mobil med en telefonbrowser, så længe du gør det i "desktop-visning", men det vil være lidt vanskeligt - komme til en fuld bærbar eller stationær pc, hvis du kan.

Upload din PDF-fil fra dine lokale filer ved at klikke på den blå “NYE” knap til venstre, derefter “Fil upload”. Vælg din PDF og vent på, at den uploades til Googles server.

Når filen er på dit drev, skal du højreklikke på ellertryk let på elementet i Drevs hovedvisning. Vælg "Åbn Åben med", og klik derefter på "Google Dokumenter." PDF-dokumentet åbnes i en ny browserfane i Google Dokumenter-grænsefladen.

Herfra kan du redigere en hvilken som helst af teksten i PDF-filendokument som om det var en standard tekstbehandlingsfil. nogle af formateringerne kan være en smule væk takket være Docs 'fortolkning af billederne og afstand i PDF-filen, men al den formaterede tekst skal være synlig og redigerbar - hvis det er en større fil, vil Docs endda oprette en automatisk kontur adskilt ind i sider.

Du kan redigere en hvilken som helst af teksten i dette vindue oggem dit arbejde online i Google Dokumenter til senere. Hvis du hellere vil have en standarddokumentfil til en offline tekstprocessor, skal du klikke på "Fil" og derefter "Download som." Her kan du vælge mellem Docx, ODT, TXT, RTF og andre formater, så du kan åbne dem i Microsoft Office (eller den valgte tekstbehandler).

Klik på den, du ønsker, så gør den detdownloades straks til din standardmappe på skrivebordet eller telefonen. Det er det! Du har nu en gemt, redigerbar kopi af din originale PDF, der er kompatibel med enhver tekstbehandler.