/ / Sådan synkroniseres din udklipsholder mellem Windows og macOS

Sådan synkroniseres din udklipsholder mellem Windows og macOS

Ønsker nogensinde, at du kunne kopiere noget på encomputer, og indsæt den derefter på en anden? Synkroniserede klippeborde bliver almindelige: Du kan for eksempel synkronisere dit klippebord mellem macOS Sierra og iOS 10 uden tredjepartssoftware. Pushbullet giver dig mulighed for at synkronisere dit Windows-udklipsholder til Android (sammen med andre funktioner).

Hvis du vil synkronisere fra macOS til Windows, har du dog en hovedindstilling: 1Clipboard.

RELATEREDE: Sådan kontrolleres flere pc'er med et tastatur ved hjælp af Synergy

Denne gratis applikation bruger dit Google Drevkonto for at synkronisere dit udklipsholder mellem et hvilket som helst antal macOS- og Windows-maskiner, og giver dig også adgang til din udklipsholderhistorik. Dette er virkelig rart, hvis du er den slags person, der skifter meget mellem computere - især hvis du bruger den samme mus og tastatur.

Opsætning af 1Clipboard

Gå til startsiden for 1Clipboard, og downloadversion til dit operativsystem. Lige nu er det bare macOS og Windows (undskyld Linux-brugere). Installation på Windows betyder at starte EXE-installationsprogrammet; Mac-brugere skal udføre den sædvanlige træk-og-slip-dans.

Uanset hvilket operativsystem du bruger, er der et par indledende opsætningstrin.

Først bliver du spurgt, om du vilsynkroniser dit udklipsholder - hvis ikke, gemmes alt, hvad du kopierer lokalt i stedet. Vi er interesseret i at synkronisere, så vi vælger indstillingen "Log ind på Google."

Log på din konto - 1Clipboard beder kun om tilladelse til at administrere sin egen konfiguration, så resten af ​​dine data er sikre. Gentag disse trin på hver computer, du vil have dit udklipsholder til at synkronisere med.

Brug af dit ny synkroniserede udklipsholder

Når du har konfigureret 1Clipboard på alle dinecomputere, er du færdig: kopier noget på den ene computer, og det vil være på dit udklipsholder på den anden. Du kan gennemse din udklipsholderhistorik ved at klikke på ikonet i systembakken i Windows og menulinjen på macOS.

Klik på noget, så sendes det tiludklipsholder med det samme. Du kan også “stjerne” tidligere kopierede emner til fremtidig reference. Du kan gennemse dine stjernemarkerede elementer ved at klikke på starten i venstre sidepanel.

Der er også søgefunktionalitet, nyttig, når du prøver at finde den ting, du ved, at du kopierede for et par dage siden.

Den fjerde knap med tre prikker giver dig adgang til et par indstillinger.

Herfra kan du deaktivere klippebordhistorikken, hvis du vil, og også logge ud af din nuværende Google-konto. Klik på “Indstillinger” for at få adgang til et par flere indstillinger.

Herfra kan du skifte, om 1Clipboard starter, når din computer gør det, og konfigurere en tastaturgenvej til at få vist din udklipsholderhistorik.

Det er omtrent alt, hvad applikationen kan gøre, i det mindstefor nu. Det er en fantastisk måde at sikre, at du aldrig mister noget, du kopierer til dit udklipsholder, og den bedste måde, jeg har fundet, at synkronisere dit udklipsholder mellem Windows og macOS-systemer.