/ / Hvad er nævnekolonnen til i Microsoft Outlook?

Hvad er nævnekolonnen til i Microsoft Outlook?

"Nævnelser" er noget, du vil være fortrolig medhvis du bruger kommunikationsværktøjer som Slack eller Confluence eller apps til sociale medier som Twitter eller Instagram. Du skriver "@" -symbolet og derefter en persons navn, og de får en meddelelse om, at du har nævnt dem i en meddelelse / indlæg / artikel. Nævnelser er også vist i de nyeste versioner af Outlook, så lad os se på, hvad de gør.

Microsofts seneste versioner af Outlook er Outlook 2016, Outlook 365 og Outlook.com. Hvis du ikke bruger en af ​​disse versioner, har du ikke nævnt, før du opgraderer.

Nævninger fungerer i Outlook på samme måde somde gør overalt ellers, du har brugt dem. Skriv et “@” -symbol i kroppen af ​​en e-mail eller begivenhed, og start derefter med at indtaste et navn, og eventuelle matchende kontakter vises for dig at vælge.

Fortsæt med at indtaste, indtil det rigtige navn vises, ellerBrug pil op og ned på dit tastatur til at vælge det rigtige navn på listen og tryk på Retur / Enter på dit tastatur. Omtalen vises, og den nævnte person tilføjes automatisk til "Til" -feltet.

Og det er det, i det mindste fra afsenderens synspunkt. Du kan nævne så mange mennesker, du vil have, og derefter sende e-mailen, når du er klar.

Som modtager af posten et par tinger forskellige, når du modtager en mail, hvor nogen har nævnt dig. Standardmappevisningen i Outlook (i de versioner, vi nævnte øverst i denne artikel) inkluderer nu en "Nævn" -kolonne.

RELATEREDE: Sådan oprettes og tilpasses en mappevisning i Outlook

Når du modtager en e-mail, som du er blevet nævnt i, vil et “@” -symbol være synligt i kolonnen Nævne.

Du har også et yderligere "Nævnt post" -filter, du kan vælge, hvis du vil se bare Beskeder hvor nogen har nævnt dig.

Så hvad er poenget?

Nå, i al ærlighed, ikke meget, så vidt vi kanse. Hele pointen ved at bruge en omtale i Twitter eller Slack er at bringe nogen ind i samtalen eller advare dem, men du gør det allerede i Outlook ved blot at sende dem beskeden.

Hvis vi skulle gætte, ville vi sige, at Microsoft bare er detlægger noget grundlag for fremtiden - mest sandsynligt for en slags integration med Microsoft Teams. Der er masser af mennesker, der bruger Microsoft-produkter på arbejdet, men ikke Slack, Twitter eller andre sociale medier. Microsoft skubber kraftigt Teams til sine erhvervskunder, og - ingen overraskelse her - nævner funktionen stærkt i Teams på samme måde som de gør i Slack.

Det kan være, at Microsoft bare får folkvant til at nævne ideen, men det er mere sandsynligt, at de planlægger en vis integration mellem Outlook og Teams (og sandsynligvis serverprodukter som Exchange og SharePoint), som vi lige ikke ser endnu. Det vil tiden vise.