/ / Hvorfor har moderne computertilfælde stadig USB 2.0-porte?

Hvorfor har moderne computertilfælde stadig USB 2.0-porte?

hvorfor-gør-moderne-computer-sager-still-har-usb-2-0-porte-00

Med USB 3.Når du bliver mere udbredt med hvert år der går nu, har du måske fundet dig selv, at du spekulerer på, hvorfor moderne computere stadig har USB 2.0-porte indbygget i dem. Med det i tankerne har dagens SuperUser Q & A-indlæg svarene på en nysgerrig læsers spørgsmål.

Dagens spørgsmål & svar-session kommer til os med tilladelse fra SuperUser - en underafdeling af Stack Exchange, en samfundsdrevet gruppe af spørgsmål og svar på websteder.

Spørgsmålet

SuperUser-læser Brettetete vil vide, hvorfor moderne computersager stadig har USB 2.0-porte:

Jeg planlægger i øjeblikket opsætningen af ​​en nycomputer. Da jeg gennemsøgte computertasker online, indså jeg, at moderne computertasker altid ser ud til at have USB 2.0- og 3.0-porte indbygget i frontpanelet.

Er der en legitim grund til at have eller bruge USB 2.0 porte på moderne computersager? Så vidt jeg ved, har USB 3.0 bagudkompatibilitet. Dette skærmbillede er et perfekt eksempel på en computertaske med begge typer USB-porte indbygget i det (fra YouTube):

hvorfor-gør-moderne-computer-sager-still-har-usb-2-0-porte-01

Hvorfor har moderne computertasker stadig USB 2.0-porte?

Svaret

SuperUser-bidragydere Kamen Minkov, Patrick Bell og “den originale Mike Western” har svaret for os. Først op, Kamen Minkov:

USB 3.0 har bagudkompatibilitet, men hvis du tilfældigvis køber et bundkort, der ikke har en USB 3.0-headerforbindelse, står du uden USB-porte på frontpanelet overhovedet. Det er en mulig forklaring.

Efterfulgt af svaret fra Patrick Bell:

Ingen har nævnt dette endnu, men USB 3.0-porte kan forårsage problemer med visse installationsmedier (som f.eks. Windows 7), hvor kun USB 2.0-drivere leveres på installationsmediet.

Og vores sidste svar fra "den originale Mike Western":

USB 2.0 porte er nyttige til tastaturer, musecontrollere og andre anvendelser, der ikke er drev. Da disse enheder ikke har brug for den hurtige gennemstrømning, ville et tastatur eller en mus, der er tilsluttet en USB 3.0-port, være spild af ressourcen.


Har du noget at tilføje til forklaringen? Lyd fra i kommentarerne. Vil du læse flere svar fra andre teknisk-erfarne Stack Exchange-brugere? Se den fulde diskussionstråd her.

Billedkredit: vær stille! Silent Base 600 saganmeldelse (YouTube)