/ / Kako omogućiti automatsko zaključavanje za svoj Kwikset Kevo Smart Lock

Kako Omogućiti automatsko zaključavanje za Kwikset Kevo Smart Lock

Ako zaboravite zaključati vrata na izlazu, Kwikset Kevo može vam olakšati život automatski ako to učinite svaki put kad izađete iz kuće. Evo kako to omogućiti.

ODNOSE: Kako instalirati i postaviti Kwikset Kevo Smart Lock

Značajka se zove Automatsko zaključavanje i to jezapravo ništa više od toga da se Kevo automatski ponovno zaključa 30 sekundi nakon otključavanja. To može biti prikladno, ali to će učiniti bez obzira na sve. Ako dođete kući i ostavite vrata otvorena dulje od 30 sekundi, zaključavanje će se ionako ponovno zaključati, pa ćete morati otključati Kevo prije nego što zatvorite vrata.

Nije velika neugodnost na bilo koji način, a ako uspijete prijeći tu malu poteškoću, Automatsko zaključavanje može biti velika sigurnost za vas.

Da biste ga omogućili, prijeđite na svoju Kevo bravu naunutrašnjosti vrata i uklonite cijeli unutarnji poklopac. Trebat će vam odvijač da biste uklonili tri vijka koji ga drže na mjestu (dva sa strane i jedan na dnu).

Nakon što je poklopac isključen, vidjet ćete malu ploču s četiri prekidača na mehanizmu.

Pronađite prekidač # 4 i uključite ga.

Ako ne možete upotrijebiti nokat da biste ga pogurali prema gore, upotrijebite vrh vašeg odvijača.

Vratite unutarnji poklopac na bravu idobro je da krenete! Obavezno je prvo testirajte prije nego što službeno služite; na taj način ćete znati da djeluje prije nego što se zapravo oslonite na to kako biste zaključali vrata za sobom.