/ / Aktiver nattlesningsmodus i alle iOS-apper

Aktiver nattlesningsmodus i alle iOS-apper

iOS: Hvis du er en stor fan av nytt natt-tema i iBooks 1.5 og ønsker at hele iOS hadde en natt-modus som er lett å se på, gjør det det - finne ut hvordan du kan justere hele brukergrensesnittet med noen få trykk.

Over på Digital Inspiration deler de en veldig smart måte å utvide fordelene med den nedtonede og omvendte nattinnstillingen i iBooks til hele iOS-opplevelsen. De skriver:

Det er en enkel løsning. På iOS-enheten din, trykk på Innstillinger-ikonet og velg Generelt -> Tilgjengelighet -> Trediklikk på Hjem og sett det til "Veksle hvitt på svart."

Trykk på Hjem-knappen for å avslutte Innstillinger og startehvilken som helst lese-app. Trippelklikk på Hjem-knappen på iOS-enheten din i rask rekkefølge, og den skal muliggjøre hvit-til-svart-effekt ganske lik iBooks Night-modus. Trippelklikk igjen for å bytte til normal modus. Enkel!</ I>

Den eneste ulempen med dette, konstaterer de, er at bilder (både i apper og på nettet) vil se ut som fotografiske negativer i stedet for normale fotografier.

Aktiver nattlesningsmodus i alle iOS-apper [Digital inspirasjon]