/ / Hvordan forhindre at Apple TV går i dvale

Slik forhindrer du at Apple TV går i dvale

Apple TV-en går som standard i dvaleraskt når den ikke er i bruk. Det er bra for strømsparing, men ikke så bra hvis du vil fortsette. La oss se på hvordan vi kan utvide hvor lenge den holder seg våken eller deaktivere dvalemodus helt.

Merk: Denne opplæringen gjelder for 2015-generasjons Apple TV maskinvareoppdatering og de påfølgende oppdateringene som kjører tvOS.

Hvorfor vil jeg gjøre dette?

Hvis du liker å ha Apple TV påbakgrunn for å vise de veldig polerte Aerial-skjermsparerne eller lysbildefremvisningene av familiebildene dine, og du vil naturligvis at den skal være på slik at du kan glede deg over disse tingene.

Som standard går Apple TV i dvale etter entime. Selv om det ikke er så kort tid har tidsavbruddet på smarttelefonskjermen din som fremdeles er god nok til at du her spør barna hvor den kule skjermspareren gikk eller for falske vinduer til verden i din nesten vindusløse leilighet til å bli mørk før du vil ha det.

Heldigvis er det superenkelt å finpusse Apple TV for å holde seg våken lenger eller aldri sove.

Justere og deaktivere Apple TVs hvilemodus

For å justere eller deaktivere Apple TVs hvilemodus, start på startskjermen og velg Innstillinger-ikonet.

Velg Innstillinger-menyen under Innstillinger.

I undermenyen Generelt velger du "Sleep After";Legg merke til at oppføringen Sleep After viser den eksisterende innstillingen på en enkel måte før du til og med går inn på valgmenyen. Som vi bemerket ovenfor, er standard en time.

I Sleep After-menyen kan du velge beløpettid til enheten sover i trinn fra 15 minutter til 10 timer eller stopper enheten fra å sove helt. Når du har valgt, skal endringene tre i kraft umiddelbart, og om målet ditt var å få den til å sove raskere for å spare strøm eller holde den våken for å vise bilder, er ingen omstart nødvendig.


Har du et presserende Apple TV-spørsmål? Skyt oss en e-post på ask@howtogeek.com, så gjør vi vårt beste for å svare på den.