/ / Hvordan konfigurere, bruke og deaktivere Siri i macOS Sierra

Hvordan konfigurere, bruke og deaktivere Siri i macOS Sierra

Med mindre du er en Mac-bruker som er veldig ute avsløyfen, vet du sikkert at Siri har kommet på den nyeste versjonen av Apple flaggskip desktop OS: macOS Sierra. Heldigvis kan Siri enkelt slås av og på eller konfigureres etter din smak.

I SLEKT: 26 Egentlig nyttige ting du kan gjøre med Siri

Det er ganske mange ting du kan gjøre medSiri, som har kommet seg til Apple TV og til og med Apple Watch. Siri på macOS fungerer omtrent som på iPhone, så hvis du er kjent med å bruke den der, så har du rett hjemme.

Når du først opprettet Sierra, får du muligheten til å aktivere Siri. Hvis du gjør dette, kan du senere deaktivere det, som vi snart vil snakke om.

Når du har brukt det nye macOS-skrivebordet, kan du få tilgang til Siri ved å bruke Option + Space eller ved å klikke på Siri-knappen i Dock.

Siri vises også i menylinjen, slik at du trygt kan fjerne den fra Dock hvis du ikke vil at den tar verdifull plass.

Når du aktiverer Siri, vil den tålmodig vente til den første kommandoen.

Som alltid kan du bruke Siri til å svare på livets viktigste og mest presserende spørsmål.

Å konfigurere Siri er så enkelt som å åpne preferansepanelet fra Systemvalg.

Når Siri-innstillingene er åpne, har du detnoen få alternativer, men det du kanskje er mest interessert i er alternativet "Aktiver Siri". Du kan også endre språket, Siris stemme og fjerne det fra menylinjen.

Du kan også endre snarveien, eller til og med deaktivere den fullstendig.

Når Siri er deaktivert, vil den forbli på Dock, men forsvinne fra menylinjen. Hvis du prøver å klikke på Siri-ikonet på Dock, kan du raskt aktivere Siri igjen fra følgende dialog.

Hvis Siri ikke vises igjen på menylinjen når du aktiverer den på nytt, kan du prøve å fjerne merket og merk av for alternativet "Vis Siri i menylinjen" i Siri-valgpanelet.

Å bruke, deaktivere og konfigurere Siri på macOS er like enkelt som det, slik at du ikke trenger å føle at du sitter fast med det eller er begrenset til standardinnstillingene.

Ingen tvil om, hvis du er en Siri-fan, vil det være et kjærkomment tillegg til macOS. Det har potensial til å gjøre kort arbeid med å slå opp fakta, aktuelle hendelser eller til og med å søke etter filer.