/ / Når markerer iMessage en melding som "lest"?

Når markerer iMessage en melding som "lest"?

Legg merke til hvordan iMessage vil merke en melding som“Les” når den andre personen ser det? Disse kalles "lesekvitteringer", og de kan gi mye trygghet for de du sender beskjed med. Men når vet den andre personen at du har lest meldingen?

I SLEKT: Slik forhindrer du folk i å vite at du har lest iMessage-en

Vi har gjort noen tester for å finne ut av det. Selvfølgelig, hvis du virkelig er paranoid om lesekvitteringer i utgangspunktet, har du sannsynligvis dem deaktivert fullstendig, men de kan være gode å ha for nære venner og familiemedlemmer. Selv da er det greit å være nysgjerrig på når lesekvitteringer blir sendt til den andre personen, og når de ikke er det, så jeg eksperimenterte litt.

For det meste vet den andre personen ikke at du har lest meldingen før åpner du opp Meldinger-appen og trykker på samtaletråden. Imidlertid er det ett stort unntak.

Det oppdaget jeg hvis du sveiper på en iMessage-varsling (enten på låseskjermen eller i varslingssenteret) og trykker på "Slett", vil den merke meldingen som "Les". Dette skyldes at "Clear" i hovedsak er det samme som en "Marker som lest" -knapp - den blir ikke bare kvitt varslet, men den forteller telefonen din (og dermed telefonen deres) at du meldingen blir lest, til og med hvis du faktisk ikke åpnet opp Meldinger-appen og har full tilgang til samtaletråden.

I SLEKT: Slutt å krangle om lesemottak

Hvis du har en Mac og bruker iMessage på det, oppdaget jeg at du kan ha iMessage-vinduet oppe og synlig, men så lenge det ikke er det aktive vinduet på Mac-en din, viser den ikke en ny melding som lest. Så dette lar deg se og lese en tekst ifull uten å få den til å sende en lesekvittering - det er slags et pent lite triks som lar deg omgå å sende lesekvitteringer til du er klar til å svare på meldingen.