/ / Použite Hotmail z Microsoft Outlook

Použite službu Hotmail z programu Microsoft Outlook

Ak stále používate Hotmail, ale chceteAk chcete získať prístup k svojmu e-mailu z klienta pre stolné počítače, potom by vás mohlo zaujímať, že spoločnosť Microsoft vydala konektor, ktorý vám umožní odosielať a prijímať Hotmail alebo Office Live Mail prostredníctvom programu Outlook 2003 alebo 2007.

To je obzvlášť užitočné pre tých z nás, ktorí majú účet hotmail, ale neradi ho kontrolujú, pretože ho nepoužívame tak často.

inštalácia

Uistite sa, že je program Outlook zavretý, a potom stiahnite a nainštalujte program Microsoft Office Outlook Connector. Otvorte Outlook a okamžite sa zobrazí výzva s dialógovým oknom nastavení.

Na tejto obrazovke zadajte podrobnosti o svojom účte a zatvorte dialógové okno. Zobrazí sa výzva na opätovné spustenie Outlooku.

obraz

Po reštartovaní sa váš účet Hotmail teraz zobrazí v zozname poštových účtov a môžete ich odosielať a prijímať a sťahovať ich.

obraz

Ak chcete posielať e-maily pomocou účtu hotmail, všimnete si novú rozbaľovaciu ponuku pre účet, ktorá vám umožní zmeniť účet, pod ktorým odosielate e-mail.

obraz

Dúfajme, že vám to ušetrí časť bolesti z pomaly sa načítavajúcej webovej stránky hotmail.

Stiahnite si Microsoft Office Outlook Connector z Microsoft.com