/ / Nastavenie termostatu päť hnízd Tweak, ktoré vám môže ušetriť peniaze

Päť vylepšení termostatu Nest, ktoré vám môžu ušetriť peniaze

Kalkulačka s účtom za služby

Inteligentné termostaty sú nielen pohodlné, ale aj praktickéPrichádzajú tiež s hrsťou nastavení, ktoré vám môžu potenciálne ušetriť peniaze. Termostat Nest je jednou z najpopulárnejších možností a prichádza s celou hrsťou nastavení, ktoré by ste mali využiť, ak chcete vytočiť účet za služby.

Napriek ich marketingu inteligentné termostaty nebudúušetríte viac peňazí ako bežný programovateľný termostat, ale ich nastavenie a programovanie je jednoduchšie. Najmä termostat Nest je jedným z najjednoduchších inteligentných termostatov na použitie. Ak však s tým skutočne chcete ušetriť, musíte tieto nastavenia vyladiť.

Povoliť funkciu Automaticky preč a pomoc doma / preč

IMG_2349_stomped

súvisiace: Ako si zaistiť automatické rozpoznávanie vášho hniezda, keď ste preč

Termostat Nest automaticky nastavujeteplota podľa toho, či ste doma. Takže ak neustále chodíte do práce každý deň ráno o 8:30 ráno, vaše Hniezdo sa to naučí a automaticky vypne váš termostat. Môže tiež zistiť, kedy nie ste doma, na základe polohy vášho telefónu, čo je užitočné.

Prešli sme rozdiely medzi funkciou Auto-Awaya Home / Away Assist v minulosti, pretože to môže byť trochu mätúce a tiež vám ukáže, ako tieto funkcie povoliť, aby ste sa zriedka museli dotknúť termostatu. Nájdete to tak, že prejdete do nastavení a vyberiete „Pomocník doma / preč“.

Vedieť, ako vypnúť termostat Nest

IMG_1619_stomped

súvisiace: Ako vypnúť termostat Nest

Niekedy jednoducho nemusíte vykurovať alebochladenie vo vašom dome, najmä ak je počasie vonku dosť pekné na to, aby boli otvorené okná. Preto je dobré vedieť, ako vypnúť svoj termostat Nest, keď to potrebujete.

Na väčšine bežných termostatov je zvyčajnefyzický prepínač, ktorý ovládate na zapnutie a vypnutie jednotky, ale v hniezde je to trochu skryté. Budete musieť otvoriť aplikáciu, vybrať si termostat a klepnúť na „Teplo“ alebo „Chladiť“ (podľa toho, čo sa zobrazuje) v ľavom dolnom rohu. Odtiaľ môžete svoje hniezdo vypnúť. Viac informácií nájdete v úplnej príručke.

Samozrejme, že by bolo najlepšie udržaťtermostat je zapnutý a jednoducho nastavíte minimálnu a maximálnu teplotu, takže ak sa vo vašom dome príliš zohreje alebo príliš zchladne, váš termostat sa nakopne a udržiava vnútornú teplotu na uzde. Ak však niekedy potrebujete ísť rovno, všetko môžete vypnúť, môžete tak urobiť.

Nastavte pripomenutia vzduchového filtra

IMG_2152_stomped

V aplikácii Nest môžete nastaviť pripomenutiaVymeňte vzduchový filter vášho systému HVAC každých niekoľko mesiacov. A áno, to vám skutočne môže ušetriť peniaze. Stačí zamieriť do nastavení v aplikácii Nest, vyberte „Zariadenie“ a potom klepnite na „Pripomenutie vzduchového filtra“.

Zanesený a znečistený vzduchový filter obmedzuje prietok vzduchu,aby váš vykurovací a chladiaci systém pracoval tvrdšie, aby sa váš dom udržiaval na stanovenej teplote. To zase spotrebuje viac energie, čo znamená vyšší účet za elektrinu, ktorý musíte zaplatiť. Takže ak sa ubezpečíte, že váš vzduchový filter je vždy pekný a čistý, môžete mať pripomenutie, aby ste ho vymenili.

Po nastavení pripomienok vám termostat Nest Termostat upozorní, kedy je potrebné vymeniť vzduchový filter, ktorý sa bude líšiť v závislosti od toho, ako často sa používa váš systém HVAC.

Nastavte plán

IMG_2820_stomped

súvisiace: Ako nastaviť plán pre termostat Nest

Hniezdo sa naučí vaše návyky v priebehu času,Mnoho ľudí uprednostňuje väčšinou úplnú kontrolu teploty svojho životného priestoru. Pre staršiu školu medzi vami je nastavenie rozvrhu dobrou voľbou.

Vášmu termostatu Nest môžete povedať, kedy presneby sa mal zapnúť a pri akej teplote by mal chladiť váš dom. K tejto funkcii sa dostanete otvorením aplikácie, výberom termostatu a klepnutím na „Rozvrh“ v dolnej časti. Náš úplný sprievodca obsahuje ďalšie informácie o tom, ako to všetko nastaviť.

Nastavenie receptov IFTTT

IMG_2358_stomped

Zatiaľ čo termostat Nest má veľa užitočnýchAk je táto funkcia zapečená, môžete s ňou pracovať ešte viac, ak ju pripojíte k službe s názvom IFTTT. Vytvorením niektorých receptov pre svoje hniezdo môžete ušetriť ešte viac peňazí na nákladoch na energiu.

Môžete napríklad dostať textovú správu aleboupozornenie vždy, keď dôjde k poruche vašej pece alebo klimatizácie. Takže ak viete, že je váš termostat zapnutý, ale vnútorná teplota presahuje určitý bod, potom budete vedieť, že niečo nie je v poriadku s vaším systémom, a niekedy to môže stáť veľa peňazí, ak sa neopraví z významného hľadiska. množstvo času.

Alebo môžete mať termostat Nest automatickyvypnite vždy, keď je počasie dosť dobré na to, aby boli otvorené okná. Môžete tiež nastaviť recept, ktorý vám pripomenie, aby ste otvárali okná vždy, keď k tomu dôjde, takže nemusíte zbytočne chladiť svoj dom pomocou A / C, keď by ste mohli len nechať otvorené okná.

Názov obrázku od Niyazz / Bigstock, Nest