/ / Få adgang til din browserhistorik lettere i Firefox

Få lettere adgang til din browserhistorik i Firefox

Finder du søgning gennem din browsershistorie frustrerende, fordi standardhistorikmenu & -styring ikke er så intuitive, som du har brug for? Nu kan du gøre denne historie lettere at søge med udvidelseshistorik-undermenuer.

Før

Her er vores browser med standardhistorikmenuen vist. Der er ikke meget, som vi kan se på i detaljer er der? Vi skal være i stand til at se mere end blot nogle af dagens browseshistorik ...

historie-undermenuer-01

Men at gøre det betyder at åbne “Biblioteksvinduet”. Ikke godt… slet ikke godt. Tid til at gøre al denne browserhistorie let tilgængelig fra selve “History Menu”!

historie-undermenuer-02

Muligheder

Når du har installeret undermenuerne Historikudvidelse og genstartet Firefox, skal du tage et hurtigt kig på indstillingerne. Juster antallet af viste elementer for hver af kategorierne, så de bedst passer til dine personlige behov. For "Label" -indstillingen er der kun to valg ... "Date Format" eller "Number of Days Ago Format".

historie-undermenuer-03

Historiske undermenuer i aktion

Det er let at se en stor forskel frastandard “Historikmenu”. Ikke kun får du kigge igennem den seneste historiedag øverst, men du kan også gennemse historien for tidligere dage (meget fint!). Her kan du se stilen "Datoformat" ...

historie-undermenuer-04

"Datoformat" -stil med alle de aktive og tomme undermenuer, der viser ...

historie-undermenuer-05

Og "Historikmenu", når den er indstillet til "Number Of Days Ago Format" -stil.

historie-undermenuer-06

Konklusion

Hvis du finder dig selv at blive frustreret overstandard Historie Menu & Manager, mens du prøver at finde et specifikt websted / link, så udvidelsesmenuen Undermenuer vil være en velkommen tilføjelse til din browser.

Links

Download History Submenus-udvidelsen (Mozilla-tilføjelser)