/ / Hvordan legge til et AirDrop-ikon til MacOS-dokkingstasjonen

Slik legger du til et AirDrop-ikon til din macOS Dock

Du vet at du kan bruke AirDrop til raskt å dele filer mellom Mac-er og iOS-enheter, men på Mac er Airdrop litt skjult. Det er et ikon i sidefeltet til Finder, og det er det.

I SLEKT: AirDrop 101: Send enkelt innhold mellom iPhones, iPads og Mac-maskiner i nærheten

Hvis du vil at AirDrop skal være litt mer fremtredende, kan du legge til et ikon for det på Dock, men det tar litt arbeid. Åpne først Finder, og klikk deretter Gå> Gå til mappe i menylinjen.

Mappen du vil ha er /System/Library/CoreServices/Finder.app/Contents/Applications/, så fortsett og lim inn det. Trykk deretter på Enter eller klikk Gå.

Vi ser faktisk innsiden Finder.app her, siden Apple tilsynelatende lagrer apper i apper (Inception-lyd.) Disse "appene" er i utgangspunktet Finder-funksjoner, som alle vanligvis finnes i Finder-sidefeltet.

Den vi bryr oss om er AirDrop, men du kan lage dock-ikoner for noen av dem hvis du virkelig ville. Foreløpig, fortsett og dra AirDrop-appen til Dock.

Akkurat slik har du et ikon for AirDrop på docken din. Klikk på den, og et Finder-vindu åpnes for AirDrop-grensesnittet.

Du kan nå dra hvilken som helst fil hit for å dele den mednærliggende Apple-enheter, inkludert Mac-er, iPhones og iPads. Hvis du vil dele med Android-enheter, kan du dessverre ikke bruke AirDrop, men du kan konfigurere Bluetooth-fildeling mellom Android og macOS i stedet.